Ministrul Sportului: „Gimnastica a devenit o prioritate nu doar pentru sportivi, ci și pentru decidenți”

Data:

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat că gimnastica românească trebuie să primească susținere financiară, însă nu a precizat dacă urmează să ia o decizie legată de alocări de fonduri pentru Federație.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a participat astăzi la lucrările Adunării Generale a Federației Române de Gimnastică, alături de doamna Ecaterina Szabo, consilier al ministrului pe problematica specifică acestui sport, a anunțat Ministerul Soprtului pe pagina oficială de Facebook.

“I-am asigurat o dată în plus pe reprezentanții acestui sport de sprijinul meu și al Ministerului Sportului. Avem în prezent atenția tuturor partidelor politice aflate în coaliția de guvernare. Gimnastica a devenit o prioritate nu doar pentru sportivi, ci și pentru decidenți. Acesta este momentul în care putem reclădi bazele pentru viitorii campioni din gimnastică, un capitol important din Strategia Națională pentru Sport, o carte de vizită cu tradiție pentru România. Gimnastica are nevoie atât de finanțare, cât și de viziune limpede în implementarea unei strategii solide”, adeclarat Eduard Novak.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...