Ronaldinho sare în apărarea lui Messi: „Este greu să-l pun la îndoială”

Data:

Brazilianul Ronaldinho Gaucho, fost star al Barcelonei, a asigurat marţi că este dificil ca cineva să pună la îndoială ceva legat de fotbalistul argentinian Lionel Messi, fluierat recent de suporterii actualei sale echipe, Paris Saint-Germain, informează EFE, citată de Agerpres.

„Messi nu se află într-un moment grozav, dar pentru mine este greu să-l pun la îndoială pe Messi, după tot ce a făcut pentru fotbal. Sunt sigur că în curând va câştiga din nou titluri şi va fi iarăşi considerat cel mai bun din lume, ceea ce pentru mine nu a încetat să fie”, a declarat Ronaldinho în cursul unei conferinţe de presă la Ciudad de Mexico.

Ronaldinho, câştigător al Balonului de Aur în 2005, când juca la FC Barcelona, se află în Mexic pentru a fi inclus în Hall of Fame-ul clubului Pachuca, oraş situat în centrul ţării.

Campion mondial cu Selecao în 2002, Ronaldinho i-a luat apărarea lui Messi după ce argentinianul a fost criticat de fanii lui PSG în urma eliminării echipei pariziene din Liga Campionilor de către Real Madrid. Brazilianul a avut, totodată, cuvinte de susţinere pentru fostul său club, FC Barcelona.

„Barca traversează un moment dificil. Sper să-şi revină repede, pentru că este un club la care ţin foarte mult”, a spus el.

Ronaldiho s-a declarat, totodată, surprins de incidentele soldate cu 26 de răniţi, produse săptămâna trecută pe stadionul echipei Queretaro, la care brazilianul a jucat în Mexic.

„Am văzut tot ce s-a întâmplat în Queretaro şi îmi este greu să cred, pentru că am locuit acolo. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla aşa ceva. Le trimit o îmbrăţişare mare tuturor prietenilor pe care mi i-am făcut în Queretaro şi sper ca în curând să aibă o viaţă şi un fotbal normal”, a adăugat el.

Ronaldinho a subliniat că, pentru el, să fie ales ca nu membru al Salonului gloriilor din Pachuca, în care figurează, de asemenea, legendarii Pele şi Diego Maradona, este la fel de important precum câştigarea unui Balon de Aur.

„Este un moment special, pentru că voi fi acolo unde sunt atât de mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului. Pentru mine este ca un mare premiu, nu schimbă nimic, este o mare emoţie, o mare bucurie să pot participa la un moment ca acesta”, a afirmat brazilianul.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Jocurile Paralimpice 2028 vor avea în program aceleaşi 22 de sporturi de la ediţiile 2020 şi 2024

Jocurile Paralimpice din 2028 de la Los Angeles vor avea în program aceleaşi 22 de sporturi de la...

Real Madrid şi Barcelona vor fi adversare în semifinalele Cupei Spaniei

Real Madrid o va întâlni pe marea rivală FC Barcelona în semifinalele Cupei Spaniei, a decis tragerea la...

Papa Francisc: Dopajul este o înşelăciune care diminuează frumuseţea şi distracţia sportului

Papa Francisc a condamnat, în cursul unei audieri cu responsabili ai Federaţiei italiene de volei (FIPAV), "dopajul în...

Campbell Johnstone, primul All Black care şi-a dezvăluit homosexualitatea

Campbell Johnstone, fost pilier al All Blacks, şi-a dezvăluit homosexualitatea la televiziunea neozeelandeză, o premieră pentru selecţionata naţională...