Ronaldinho sare în apărarea lui Messi: „Este greu să-l pun la îndoială”

Data:

Brazilianul Ronaldinho Gaucho, fost star al Barcelonei, a asigurat marţi că este dificil ca cineva să pună la îndoială ceva legat de fotbalistul argentinian Lionel Messi, fluierat recent de suporterii actualei sale echipe, Paris Saint-Germain, informează EFE, citată de Agerpres.

„Messi nu se află într-un moment grozav, dar pentru mine este greu să-l pun la îndoială pe Messi, după tot ce a făcut pentru fotbal. Sunt sigur că în curând va câştiga din nou titluri şi va fi iarăşi considerat cel mai bun din lume, ceea ce pentru mine nu a încetat să fie”, a declarat Ronaldinho în cursul unei conferinţe de presă la Ciudad de Mexico.

Ronaldinho, câştigător al Balonului de Aur în 2005, când juca la FC Barcelona, se află în Mexic pentru a fi inclus în Hall of Fame-ul clubului Pachuca, oraş situat în centrul ţării.

Campion mondial cu Selecao în 2002, Ronaldinho i-a luat apărarea lui Messi după ce argentinianul a fost criticat de fanii lui PSG în urma eliminării echipei pariziene din Liga Campionilor de către Real Madrid. Brazilianul a avut, totodată, cuvinte de susţinere pentru fostul său club, FC Barcelona.

„Barca traversează un moment dificil. Sper să-şi revină repede, pentru că este un club la care ţin foarte mult”, a spus el.

Ronaldiho s-a declarat, totodată, surprins de incidentele soldate cu 26 de răniţi, produse săptămâna trecută pe stadionul echipei Queretaro, la care brazilianul a jucat în Mexic.

„Am văzut tot ce s-a întâmplat în Queretaro şi îmi este greu să cred, pentru că am locuit acolo. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla aşa ceva. Le trimit o îmbrăţişare mare tuturor prietenilor pe care mi i-am făcut în Queretaro şi sper ca în curând să aibă o viaţă şi un fotbal normal”, a adăugat el.

Ronaldinho a subliniat că, pentru el, să fie ales ca nu membru al Salonului gloriilor din Pachuca, în care figurează, de asemenea, legendarii Pele şi Diego Maradona, este la fel de important precum câştigarea unui Balon de Aur.

„Este un moment special, pentru că voi fi acolo unde sunt atât de mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului. Pentru mine este ca un mare premiu, nu schimbă nimic, este o mare emoţie, o mare bucurie să pot participa la un moment ca acesta”, a afirmat brazilianul.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European U21 va avea loc la Ateneul Român din Bucureşti

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final ale Campionatului European U21, programat între 21 iunie şi 8 iulie...

Pirateria a provocat în ultimii trei ani daune de peste un miliard de euro în Serie A

Directorul executiv al Serie A, Luigi De Siervo, a dezvăluit că pirateria a provocat în ultimii trei ani...

Cristian Săpunaru, suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF. FC U Craiova, amendă de 52.500 de lei

Căpitanul echipei Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal...

Echipa naţională de rugby a României va disputa în noiembrie meciuri test cu Chile, Uruguay şi Samoa

Echipa naţională de rugby a României va disputa trei meciuri test cu Chile, Uruguay şi Samoa în luna...