Gimnastică artistică: Lotul masculin al României, coordonat de olandezul Gerard Speerstra

Data:

Şase gimnaşti români vor participa timp de două săptămâni la un cantonament de pregătire coordonat de antrenorul olandez Gerard Speerstra la Turnacademie Regio Zwolle, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Gimnastică pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Andrei Muntean, Răzvan Marc, fraţii Gabriel şi Robert Burtanete, Emilian Neagu şi Rafael Szabo vor fi însoţiţi în Olanda de antrenorii Marius Berbecar şi Remus Jivan, precum şi kinetoterapeutul Răzvan Spirescu.

Fostul antrenor al campionului olimpic şi mondial Epke Zonderland are ca obiective clasarea echipei României în top 13 la Campionatele Europene de gimnastică arrtistică de la Munchen din luna august şi participarea la Campionatele Mondialele de la Liverpool (2022), precum şi calificarea la Campionatele Mondiale de la Anvers (2023).

Răzvan Marc s-a declarat mulţumit de schimbările de la lot: ”Ne place foarte mult, învăţăm o mulţime de lucruri noi. Viitorul gimnasticii masculine româneşti poate că nu este atât de roz pe cât ne-am dori, dar încercăm să progresăm cât mai mult împreună cu Gerard”.

Gimnaştii români au în această după amiază un antrenament deschis, la Sportcentrum Victorium, la care vor putea asista şi locuitori din Zwolle.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: Alin Petrache – Federaţiile irlandeză şi sud-africană au bugete mai mari decât primeşte sportul românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a afirmat, joi, că federaţiile naţionale din Irlanda şi Africa de...

Fotbal: FRF le cere şcolilor să-şi aducă elevii la meciul România – Andorra

Federaţia Română de Fotbal cere şcolilor şi instituţiilor cu activitate juvenilă să organizeze acţiuni prin care să asigure...

Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii cu Minaur, în Liga Naţională

CSM Bucureşti a învins-o fără probleme pe CS Minaur Baia Mare, cu scorul de 29-22, joi seara, în...

Rugby: Zece schimbări în echipa României pentru meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Stafful tehnic al echipei României a făcut nu mai puţin de zece schimbări faţă de partida cu Africa...