Gimnastică artistică: Lotul masculin al României, coordonat de olandezul Gerard Speerstra

Data:

Şase gimnaşti români vor participa timp de două săptămâni la un cantonament de pregătire coordonat de antrenorul olandez Gerard Speerstra la Turnacademie Regio Zwolle, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Gimnastică pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Andrei Muntean, Răzvan Marc, fraţii Gabriel şi Robert Burtanete, Emilian Neagu şi Rafael Szabo vor fi însoţiţi în Olanda de antrenorii Marius Berbecar şi Remus Jivan, precum şi kinetoterapeutul Răzvan Spirescu.

Fostul antrenor al campionului olimpic şi mondial Epke Zonderland are ca obiective clasarea echipei României în top 13 la Campionatele Europene de gimnastică arrtistică de la Munchen din luna august şi participarea la Campionatele Mondialele de la Liverpool (2022), precum şi calificarea la Campionatele Mondiale de la Anvers (2023).

Răzvan Marc s-a declarat mulţumit de schimbările de la lot: ”Ne place foarte mult, învăţăm o mulţime de lucruri noi. Viitorul gimnasticii masculine româneşti poate că nu este atât de roz pe cât ne-am dori, dar încercăm să progresăm cât mai mult împreună cu Gerard”.

Gimnaştii români au în această după amiază un antrenament deschis, la Sportcentrum Victorium, la care vor putea asista şi locuitori din Zwolle.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Begu, în sferturi la Antalya

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, revenită în circuitul profesionist după aproape şapte luni de absenţă, s-a calificat,...

Fotbal: Dan Şucu se va deplasa cu galeria Rapidului la Craiova

Acţionarul majoritar al clubului FC Rapid, Dan Şucu, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul...

Baschet: „Rachetele” din Houston, de neoprit în NBA

Houston Rockets şi-a trecut în cont a zecea victorie consecutivă în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), impunându-se...

Tenis: Collins – Rîbakina, în finala feminină de la Miami

Americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina vor juca finala turneului de tenis WTA 1.000 de la Miami...