Turneul Final Four al Euroligii de baschet masculin, mutat de la Berlin la Belgrad

Data:

Turneul Final Four al Euroligii masculine de baschet a fost mutat de la Berlin la Belgrad, din cauza restricţiilor sanitare impuse în capitala Germaniei în context pandemic, considerate excesive de echipele participante, scrie AFP, conform Agerpres.

”Această decizie a fost luată cu scopul de a oferi fanilor Euroligii posibilitatea de a fi prezenţi la eveniment, garantând în acelaşi timp accesul jucătorilor în oraş”, au transmis organizatorii competiţiei într-un comunicat.

Măsurile sanitare din Germania, dacă ar fi prelungite, nu ar permite unui număr mare de suporteri să participe la Final Four şi chiar unii jucători ar putea fi împiedicaţi să participe”, indică organizatorii.

Germania le cere în continuare persoanelor care doresc să intre pe teritoriul său să prezinte schema de vaccinare completă şi/sau să se plaseze în carantină timp de 10 până la 14 zile, în funcţie de ţara de origine.

Aşadar, la Stark Arena din Belgrad (15.000 de locuri) va găzdui semifinalele Euroligii pe 19 mai, apoi finala şi meciul pentru locul trei pe 21 mai.

Final Four revine în capitala Serbiei, la patru ani după ce Real Madrid a câştigat aici al zecelea titlu împotriva lui Fenerbahce.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Noua Zeelandă a câștigat Rugby Championship pentru a 19-a oară

Naţionala de rugby a Africii de Sud, campioana mondială en-titre, a învins, la Durban, reprezentativa Argentinei, cu scorul...

Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea

Ciclistul belgian Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea, după ce a încheiat pe primul loc cursa...

Jack Miller a câştigat Marele Premiu al Japoniei. Quartararo se menţine lider la general

Pilotul australian Jack Miller (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Japoniei la clasa-regină a motociclismului viteză - MotoGP...

Eliud Kipchoge a câştigat Maratonul de la Berlin și a stabilit un nou record mondial

Eliud Kipchoge, campion olimpic, a câştigat maratonul de la Berlin, stabilind un nou record mondial. Kenyanul afost cronometrat...