Turneul Final Four al Euroligii de baschet masculin, mutat de la Berlin la Belgrad

Data:

Turneul Final Four al Euroligii masculine de baschet a fost mutat de la Berlin la Belgrad, din cauza restricţiilor sanitare impuse în capitala Germaniei în context pandemic, considerate excesive de echipele participante, scrie AFP, conform Agerpres.

”Această decizie a fost luată cu scopul de a oferi fanilor Euroligii posibilitatea de a fi prezenţi la eveniment, garantând în acelaşi timp accesul jucătorilor în oraş”, au transmis organizatorii competiţiei într-un comunicat.

Măsurile sanitare din Germania, dacă ar fi prelungite, nu ar permite unui număr mare de suporteri să participe la Final Four şi chiar unii jucători ar putea fi împiedicaţi să participe”, indică organizatorii.

Germania le cere în continuare persoanelor care doresc să intre pe teritoriul său să prezinte schema de vaccinare completă şi/sau să se plaseze în carantină timp de 10 până la 14 zile, în funcţie de ţara de origine.

Aşadar, la Stark Arena din Belgrad (15.000 de locuri) va găzdui semifinalele Euroligii pe 19 mai, apoi finala şi meciul pentru locul trei pe 21 mai.

Final Four revine în capitala Serbiei, la patru ani după ce Real Madrid a câştigat aici al zecelea titlu împotriva lui Fenerbahce.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Mihai Covaliu: Nu ştiu în scrimă să mai fi avut un astfel de caz de dopaj precum al Mariei Boldor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, la Gala Sportivul Anului 2022, care are loc...

România, locul 4 la snowboard la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2023

Echipa de snowboard a României a reușit o performanță extraordinară în a cincea zi a Festivalului Olimpic al...

Ladislau Boloni: Metz rămâne un club care formează jucători

FC Metz rămâne un club care formează jucători, a declarat românul Ladislau Boloni, antrenorul echipei franceze, în opinia...

Ministrul Novak, despre cazul de dopaj al Mariei Boldor: Fiecare sportiv e răspunzător pentru ceea ce are în corp

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, la Gala Sportivul Anului 2022, care are loc la Opera Naţională, că...