Simona Radiş: „După titlul olimpic de la Tokyo motivaţia noastră este mult mai mare”

Data:

Canotoarea Simona Radiş a declarat, joi seara, că după titlul olimpic cucerit anul trecut la Tokyo, motivaţia sa şi a Ancuţei Bodnar, colega din barca de dublu vâsle, este mult mai mare deoarece îşi propun o medalie de aur la Campionatele Mondiale, încă una la Jocurile Olimpice şi un record mondial, potrivit Agerpres.

„Deja ne antrenăm în barca de dublu în cantonamentul din Italia, pornim la drum încrezătoare. Obiectivele sunt clare şi doar muncind împreună le putem atinge. Acum nu ne pregătim cu aceeaşi motivaţie ca înainte. După titlul olimpic motivaţia este mult mai mare. Medalia de aur la Jocurile Olimpice a fost un obiectiv, l-am îndeplinit, dar acum avem alte medalii de câştigat. Ne propunem un aur mondial, încă un aur olimpic şi un record mondial… dar şi alte medalii pentru că dorinţa este din ce în ce mai mare”, a spus Radiş.

„M-am întors pentru puţin timp acasă din Italia. Când am ajuns în baza de la Snagov m-am simţit ca acasă. Ne este dor de baza în care petrecem cel mai mult timp şi pot să spun că e trist fără noi acolo. Se simte că lipseşte ceva, aşa că de abia aşteptăm să ne întoarcem”, a adăugat sportiva.

Componentele echipajului feminin de dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, care au obţinut singura medalie de aur a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost premiate, joi seara, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Edward Iordănescu: E nevoie obligatoriu de o reconfirmare a mea din partea federaţiei

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, după ce prima...

George Puşcaş: Trebuie să dăm continuitate jocului de astăzi

Atacantul George Puşcaş a declarat la finalul partidei cu Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor la fotbal, scor 4-1, că...

Filip Jianu a pierdut în ultimul tur al calificărilor la Sofia

Filip Cristian Jianu a fost învins de francezul Ugo Humbert, cu 6-3, 7-6 (3), în ultima rundă a...

Novak Djokovic ar vrea să-i aibă alături pe marii săi rivali atunci când va spune adio tenisului

Novak Djokovic a afimat că şi-ar dori să-i aibă alături pe marii săi rivali în momentul în care...