River Plate a suspendat 1.000 de suporteri care au încercat să intre la Superclasico fără bilet

Data:

Clubul River Plate a anunţat că a suspendat, pentru o perioadă de şase luni, 1.048 de suporteri care au încercat să intre fără bilet la Superclasico, marele derby al fotbalului argentinian, împotriva rivalei Boca Juniors, disputat duminică, provocând totodată tulburări în orele dinaintea meciului, informează EFE, citat de Agerpres.

„Dincolo ne faptul că li s-a interzis accesul şi că nu au putut intra pe Monumental, se aplică această sancţiune pentru că, prin acţiunile lor iresponsabile, au afectat intrarea normală a celor care erau autorizaţi să facă acest lucru”, se precizează într-un comunicat al clubului.

Timp de 180 de zile, suporterii sancţionaţi nu vor putea intra în instalaţiile clubului sau pe stadion, dar vor fi nevoiţi să plătească cotizaţia de membru dacă vor dori ulterior să fie „reabilitaţi”.

River Plate a avertizat, totodată, că în cazul nerespectării acestor sancţiuni, a repetării unui astfel de comportament sau participarea la alte incidente care afectează desfăşurarea normală a activităţii zilnice a clubului sau a evenimentelor sportive ale acestuia, suporterii respectivi riscă să primească „sancţiuni mai severe”, care pot duce la „excluderea definitivă”.

Clubul River Plate este anchetat de justiţia sportivă pentru tulburările care s-au produs în incinta stadionului şi pentru utilizarea de artificii şi fumigene de către unii dintre suporterii prezenţi la derby.

Boca Juniors a învins-o cu scorul de 1-0 pe River Plate, prin golul marcat de columbianul Sebastian Villa (54). La partida de pe stadionul Monumental din Buenos Aires au asistat 70.000 de spectatori.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Filip Jianu a pierdut în ultimul tur al calificărilor la Sofia

Filip Cristian Jianu a fost învins de francezul Ugo Humbert, cu 6-3, 7-6 (3), în ultima rundă a...

Novak Djokovic ar vrea să-i aibă alături pe marii săi rivali atunci când va spune adio tenisului

Novak Djokovic a afimat că şi-ar dori să-i aibă alături pe marii săi rivali în momentul în care...

RogerFederer va fi prezent la Laver Cup 2023, dar nu ca jucător

Roger Federer, care s-a retras recent din circuitul profesionist de tenis, a confirmat că va participa la ediţia...

Ministerul Sportului a alocat un milion de lei pentru finalizarea bazinului olimpic de înot din Baia Mare

Ministerul Sportului a alocat suma de 1.014.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic de înot din...