Reuniune extraordinară a Comitetului Executiv al UEFA, după evenimentele din Ucraina

Data:

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis să convoace o reuniune extraordinară a Comitetului său Executiv, care va avea loc vineri, pentru a evalua situaţia şi a lua deciziile necesare, în contextul evenimentelor din ultimele 24 de ore dintre Rusia şi Ucraina, informează EFE, potrivit Agerpres.

„În urma evoluţiei situaţiei dintre Rusia şi Ucraina, în ultimele 24 de ore, preşedintele UEFA a decis să convoace o reuniune extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, la ora 10:00 (11:00 – ora României), pentru a evalua situaţia şi a adopta toate deciziile necesare”, a anunţat forul fotbalistic continental într-un comunicat.

UEFA avea programată o reuniune a Comitetului său Executiv pentru data de 22 martie şi vrea să fie la curent cu evoluţia evenimentelor, având în vedere în special faptul că oraşul rus Sankt Petersburg a fost desemnat gaza finalei actualei ediţii a Ligii Campionilor.

Numele posibilelor alternative au început deja să apară, stadionul Wembley din Londra, gazda EURO 2020, fiind una dintre variante.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...