NBA: Meci întrerupt mai bine de o oră din cauza unui început de incendiu

Data:

Meciul Toronto Raptors – Indiana Pacers, disputat sâmbătă în Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a fost întrerupt mai bine de o oră după ce tavanul Scotiabank Arena a început să ia foc, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Din cauza unei probleme cu echipamentul, pompierii le solicită tuturor celor prezenţi să evacueze în linişte clădirea prin cea mai apropiată casă a scărilor. Nu există nicio ameninţare la adresa siguranţei publice”, a fost mesajul transmis pe ecranele uriaşe din sală.

„Nu a fost indicat niciun rănit”, a adăugat Centrul de operaţiuni al poliţiei din Toronto, într-un tweet. Spectatorii au evacuat cu calm sala.

În repriza a treia, la scorul de 66-38 pentru Raptors, a fost decisă întreruperea, din cauza flăcărilor care ieşeau din grila unuia dintre numeroasele difuzoare fixate în tavan, la câţiva metri deasupra celor mai înalte rânduri de scaune din sală. Alarmele de incendiu au sunat atunci.

Meciul s-a reluat, fără public, la ceva mai mult de o oră după ce a fost întrerupt. Toronto Raptors s-a impus cu scorul categoric de 131-91.

Tot sâmbătă, Miami Heat a suferit a patra înfrângere consecutivă, 95-110 în meciul cu Brooklyn Nets, în faţa propriului public. Miami Heat a pierdut primul loc în Conferinţa de Est, pe care se află acum Philadelphia 76ers.

Rezultatele meciurilor de sâmbătă au fost:
Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 94-98
Miami Heat – Brooklyn Nets 95-110
Toronto Raptors – Indiana Pacers 131-91
Orlando Magic – Sacramento Kings 110-114, după prelungiri
Portland Trail Blazers – Houston Rockets 98-115
Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder 113-107
Memphis Grizzlies – Milwaukee Bucks 127-102
New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs 103-107

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga spaniolă anchetează noi manifestări rasiste împotriva lui Vinicius Junior

Liga spaniolă de fotbal a anunţat deschiderea unei anchete după noi remarci rasiste la adresa atacantului brazilian al...

Ministerul Sportului desfăşoară pe timpul vacanţei şcolare a treia ediţie a proiectului Hercules

Ministerul Sportului a anunţat, luni, într-un comunicat de presă remis Agerpres, că pe timpul vacanţei şcolare din această...

Naţionala U20 are meciuri cu Portugalia şi Norvegia în luna martie

Echipa naţională de fotbal U20 a României va disputa în luna martie două meciuri amicale cu Portugalia şi...

Real Madrid se solidarizează cu victimele cutremurului din Siria şi Turcia

Clubul Real Madrid şi-a manifestat "profunda consternare şi solidaritate" cu Siria şi Turcia după puternicul seism care a...