Movistar+ va difuza toate meciurile din La Liga începând din sezonul 2022-2023

Data:

Canalul Movistar + ar putea difuza totalitatea meciurilor din campionatul de fotbal al Spaniei, începând cu sezonul 2022/2023, conform unui acord de „distribuire non exclusiv” încheiat cu DAZN pentru 280 de milioane de euro pe sezon, a anunţat, marţi, postul de televiziune digital aparţinând gigantului spaniol Telefonica, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Movistar şi DAZN, platformă de streaming sportiv pe bază de abonament, au achiziţionat la finele lunii decembrie drepturile televizate pentru La Liga pentru următoarele cinci sezoane, în schimbul unei valori totale de 4,95 miliarde euro.

Movistar va avea posibilitatea de a difuza în total cinci meciuri de etapă, plus trei etape complete, în timp ce DAZN va beneficia de alte cinci meciuri de etapă.

Graţie acestui „acord de distribuire non exclusiv pentru pachetul DAZN LaLiga” anunţat marţi, clienţii Movistar+ „vor putea urmări meciurile pe posturile La Liga, precum şi pe DAZN La Liga via aplicaţia DAZN sau canalele online ale DAZN, disponibile pe platformă”, se arată în comunicat.

Platforma aparţinând Telefonica difuzează deja Liga Campionilor şi Europa League, în timp ce DAZN deţine, în plus faţă de La Liga, drepturile de difuzare pentru Cupa Spaniei, Premier League, Liga Campionilor la feminin, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Cupa Angliei, Cupa Ligii engleze şi MLS.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Irina Begu, învinsă fără drept de apel în primul tur la Linz

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă fără drept de apel de daneza Clara Tauson, cu...

Elisabeta Lipă, președinte FRC, despre buget: Trebuie să caut soluţii, dar asta nu înseamnă că ministrul va sta liniştit în fotoliu

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat că nu îi place să se lamenteze în ceea...

Vlad Dascălu face parte din nou din echipa de mountain bike de la CS Dinamo Bucureşti

Vlad Dascălu, cel mai bun ciclist român de mountain bike, a revenit la echipa Dinamo BikeXpert Superbet, urmând...

Adrienn Dénes, de la Fulgerul Dioşod, este cea mai bună tânără jucătoare din campionatul de futsal feminin

Fotbalista Adrienn Dénes, de la Fulgerul Dioşod - singura echipă de fotbal feminin din Sălaj -, a fost...