VIDEO – Moto: Somkiat Chantra a adus Thailandei prima victorie în Campionatul Mondial de motociclism viteză

Data:

Pilotul Somkiat Chantra (Kalex) a oferit ţării sale, Thailanda, prima victorie în Campionatul Mondial de motociclism viteză, după ce a reuşit să se impună în Marele Premiu al Indoneziei la clasa Moto2, duminică, pe circuitul Mandalika de pe insula Lombok, informează EFE, citată de Agerpres.

Chantra a fost cronometrat în 25 min 40 sec 876/1000, devansându+l cu 3,23 secunde pe italianul Celestino Vietti (Kalex), ocupantul locului secund. Pe poziţia a treia, la 4,36 secunde, s-a clasat spaniolul Aron Canet (Kalex)

În ierarhia generală conduce Celestino Vietti, cu 45 de puncte, urmat de Aron Canet (35 puncte) şi de britanicul Sam Lowes (29 puncte).

Grand Prix-ul indonezian la clasa Moto2 a fost redusă de la 25 la 16 tururi, ca urmare a problemelor de siguranţă legate de starea pistei, din cauza temperaturii ridicate.

Cursa de la clasa Moto3 a fost câştigată de italianul Dennis Foggia (Hoda), cu timpul de 38 min 51 sec 668/1000, urmat de spaniolii Izan Guevera (GasGas), la 2,61 sec, şi Carlos Tatay (CF Moto), la 3,63 sec.

Foggia este noul lider al clasamentului general, cu 34 de puncte, unul în plus faţă de spaniolul Sergio Garcia Dols (GasGas), clasat pe locul al patrulea duminică.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ministerul Sportului anunţă că 67 de federaţii vor primi finanţare de la buget. FR de Hochei pe Gheaţă, declarată neeligibilă

Ministerul Sportului a anunţat, pe site-ul său oficial, că 67 din cele 68 de federaţiile sportive naţionale care...

LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, căpitanii echipelor pentru All-Star Game

LeBron James (Los Angeles Lakers) şi Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) vor fi căpitanii echipelor pentru All-Star Game, tradiţionalul...

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, după ce...

Echipa lui Cristiano Ronaldo, eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite

Echipa starului portughez Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, a fost eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal, fiind învinsă...