Mihai Macovei, înaintea partidei cu Polonia: Încercăm să îi surprindem prin viteza de joc

Data:

Căpitanul echipei naţionale de rugby a României, Mihai Macovei, a declarat că în partida cu Polonia, prima din din Rugby Europe Championship 2023, el şi colegii lui vor să îi surprindă pe adversari prin viteza de joc, anunță Agerpres.

„Nu cunoaştem prea multe despre Polonia. Ştim că e o echipă fizică. Eu am la echipa de club (n.r. – RC Bassin d’Arcachon din Franţa) un polonez şi am discutat cu el puţin despre rugby-ul polonez. Am înţeles că e o echipă fizică, o echipă care se bazează mult pe jocul de înaintare şi care nu se deplasează foarte mult. Noi încercăm să îi surprindem cu viteza de joc şi să ne impunem jocul. Întotdeauna primul meci, chiar dacă e acasă sau în deplasare, e cel mai important. E presiune, sunt multe schimbări… competiţia e importantă şi vrem să câştigăm. Noi ne dorim să profităm de aceste trei partide din februarie şi să vedem după ce am făcut bine şi ce nu”, a spus el.

„Naţionala are un nou staff tehnic, un nou sistem de joc, dar şi câţiva jucători noi pe care i-am întâlnit acum. Sunt jucători tineri care cred eu că pot face direct pasul în echipă, adică să intre în partida cu Polonia şi celelalte care urmează. Mă bucur că e un grup tânăr aici, un grup care mai are câteva luni de pregătire pentru Campionatul Mondial”, a adăugat căpitanul României.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: Naţionala României va disputa un meci test cu SUA la Bucureşti

Echipa naţională de rugby a României va disputa o partidă test cu selecţionata Statelor Unite ale Americii pe...

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la data de 26 aprilie

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit în şedinţa sa de miercuri organizarea Adunării Generale Ordinare...

Fotbal: România, învinsă fără drept de apel de Norvegia, cu 4-0, în turul de elită al Europeanului Under-19

Selecţionata României a fost învinsă fără drept de apel de echipa Norvegiei, cu scorul de 4-0 (3-0), miercuri,...

Tenis: Djokovic ‘nu are regrete’ că a ratat turneele din Statele Unite, în absenţa vaccinului anti-Covid

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, a afirmat că nu are regrete în legătură cu faptul că...