Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, vizitaţi la Mogoşoaia de Mircea Lucescu

Data:

Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, găzduiţi de Federaţia Română de Fotbal la Centrul Naţional Mogoşoaia după plecarea din Ucraina, au fost vizitaţi de antrenorul Mircea Lucescu, informează site-ul oficial al FRF, scrie Agerpres.

Tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev a plecat la rândul său din Ucraina din cauza conflictului armat declanşat de Rusia, el aflându-se de vineri seara pe teritoriul României.

„O mare parte dintre jucătorii de la Şahtior şi Dinamo Kiev au plecat de la Centrul Naţional de Fotbal spre Aeroportul Otopeni. Înainte de plecare, aceştia au fost vizitaţi de Mircea Lucescu. În acest moment se caută cele mai bune legături de zbor şi pentru ceilalţi jucători, care încă se mai află la Mogoşoaia”, informează site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal îi ajută pe jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk să ajungă în ţările lor în contextul conflictului armat din Ucraina, un grup de 42 de persoane format din fotbalişti şi familiile acestora fiind preluat de autocarul echipei naţionale a României de la vama Albiţa şi cazat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia în noaptea de duminică spre luni.

În cursul zilei de luni, fotbaliştii vor pleca spre ţările lor.

Jucătorii care au ajuns în România în noaptea de duminică spre luni sunt:

Dinamo Kiev: Carlos de Pena (Uruguay) şi Vitor Vitinho dos Santos (Brazilia)

Şahtior Doneţk: Junior Moraes (Brazilia), Fernando dos Santos Pedro (Brazilia), Pedro Pedrinho Victor da Silva (Brazilia), David Neres Campos (Brazilia), Maycon Andrade (Brazilia), Marcos Antonio (Brazilia), Vinicius Tobias (Brazilia), Domilson ‘Dodo’ Cordeiro dos Santos (Brazilia), Ismaily Golcalves (Brazilia), Vitor Vitao Eduardo da Silva (Brazilia) şi Marlon Barbosa (Brazilia).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Olympique Marseille a obţinut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor

Olympique Marseille a obţinut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 4-1 cu Sporting Lisabona, pe Stade...

Ministrul Sportului: Stadionul Arcul de Triumf va fi administrat de Federaţia Română de Rugby

Stadionul Arcul de Triumf din Capitală ar urma să fie trecut în administrarea gratuită a Federaţiei Române de...

Problemele cu energia s-au rezolvat la Centrul de pregătire de la Deva

Gimnastele aflate în centrul de pregătire de la Deva au începând de marţi ''condiţii excelente'', anunţă Federaţia Română...

Ministrul Sportului: Legea privind direcţionarea către juniori a 30% din sumele alocate sportului de primării e binevenită

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, pentru Agerpres, că proiectul de lege adoptat de Camera Deputaţilor privind direcţionarea...