Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, vizitaţi la Mogoşoaia de Mircea Lucescu

Data:

Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, găzduiţi de Federaţia Română de Fotbal la Centrul Naţional Mogoşoaia după plecarea din Ucraina, au fost vizitaţi de antrenorul Mircea Lucescu, informează site-ul oficial al FRF, scrie Agerpres.

Tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev a plecat la rândul său din Ucraina din cauza conflictului armat declanşat de Rusia, el aflându-se de vineri seara pe teritoriul României.

„O mare parte dintre jucătorii de la Şahtior şi Dinamo Kiev au plecat de la Centrul Naţional de Fotbal spre Aeroportul Otopeni. Înainte de plecare, aceştia au fost vizitaţi de Mircea Lucescu. În acest moment se caută cele mai bune legături de zbor şi pentru ceilalţi jucători, care încă se mai află la Mogoşoaia”, informează site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal îi ajută pe jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk să ajungă în ţările lor în contextul conflictului armat din Ucraina, un grup de 42 de persoane format din fotbalişti şi familiile acestora fiind preluat de autocarul echipei naţionale a României de la vama Albiţa şi cazat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia în noaptea de duminică spre luni.

În cursul zilei de luni, fotbaliştii vor pleca spre ţările lor.

Jucătorii care au ajuns în România în noaptea de duminică spre luni sunt:

Dinamo Kiev: Carlos de Pena (Uruguay) şi Vitor Vitinho dos Santos (Brazilia)

Şahtior Doneţk: Junior Moraes (Brazilia), Fernando dos Santos Pedro (Brazilia), Pedro Pedrinho Victor da Silva (Brazilia), David Neres Campos (Brazilia), Maycon Andrade (Brazilia), Marcos Antonio (Brazilia), Vinicius Tobias (Brazilia), Domilson ‘Dodo’ Cordeiro dos Santos (Brazilia), Ismaily Golcalves (Brazilia), Vitor Vitao Eduardo da Silva (Brazilia) şi Marlon Barbosa (Brazilia).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ciclism: Belgianul Julian Mertens, în comă artificială după un accident la antrenament

În urma unui accident de antrenament petrecut miercuri, ciclistul belgian Julian Mertens (Bingoal WB) a fost plasat în...

Tenis: Meci-maraton la Roland-Garros, la simplu masculin – Altmaier l-a învins pe Sinner în cinci ore şi jumătate

Germanul Daniel Altmaier, locull 79 ATP, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de grand slam de...

Câștigător a două etape în Turul Italiei, ciclistul sloven Jan Polanc se retrage prematur la 31 de ani cu iregularități ale ritmului cardiac

Mulți, mulți sportivi apți fizic pentru efortul competițional au decedat după începerea în decembrie 2020 a campaniei de...

Orădeanul Kiraly Balint, medaliat la Campionatul balcanic de juniori, mort la doar 22 de ani

Tânărul atlet Király Bálint, în vârstă de doar 22 de ani, a încetat din viață, după o luptă...