Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, vizitaţi la Mogoşoaia de Mircea Lucescu

Data:

Jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk, găzduiţi de Federaţia Română de Fotbal la Centrul Naţional Mogoşoaia după plecarea din Ucraina, au fost vizitaţi de antrenorul Mircea Lucescu, informează site-ul oficial al FRF, scrie Agerpres.

Tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev a plecat la rândul său din Ucraina din cauza conflictului armat declanşat de Rusia, el aflându-se de vineri seara pe teritoriul României.

„O mare parte dintre jucătorii de la Şahtior şi Dinamo Kiev au plecat de la Centrul Naţional de Fotbal spre Aeroportul Otopeni. Înainte de plecare, aceştia au fost vizitaţi de Mircea Lucescu. În acest moment se caută cele mai bune legături de zbor şi pentru ceilalţi jucători, care încă se mai află la Mogoşoaia”, informează site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal îi ajută pe jucătorii străini ai echipelor Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk să ajungă în ţările lor în contextul conflictului armat din Ucraina, un grup de 42 de persoane format din fotbalişti şi familiile acestora fiind preluat de autocarul echipei naţionale a României de la vama Albiţa şi cazat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia în noaptea de duminică spre luni.

În cursul zilei de luni, fotbaliştii vor pleca spre ţările lor.

Jucătorii care au ajuns în România în noaptea de duminică spre luni sunt:

Dinamo Kiev: Carlos de Pena (Uruguay) şi Vitor Vitinho dos Santos (Brazilia)

Şahtior Doneţk: Junior Moraes (Brazilia), Fernando dos Santos Pedro (Brazilia), Pedro Pedrinho Victor da Silva (Brazilia), David Neres Campos (Brazilia), Maycon Andrade (Brazilia), Marcos Antonio (Brazilia), Vinicius Tobias (Brazilia), Domilson ‘Dodo’ Cordeiro dos Santos (Brazilia), Ismaily Golcalves (Brazilia), Vitor Vitao Eduardo da Silva (Brazilia) şi Marlon Barbosa (Brazilia).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Lotul echipei Poli Iaşi, blocat pe aeroportul din Istanbul din cauza vremii nefavorabile

Lotul echipei Politehnica Iaşi, din Liga a 2-a, care a plecat, luni, spre Antalya (Turcia), pentru un stagiu...

Neymar, desemnat fotbalistul anului 2022 în Brazilia

Neymar, atacantul echipei franceze Paris Saint-Germain, a fost desemnat fotbalistul anului 2022 în Brazilia, fiind recompensat cu trofeul...

Competiţiile sportive suspendate până la noi ordine în Turcia, în urma cutremurului devastator

Autorităţile turce au suspendat competiţiile sportive interne "până la noi ordine", în urma cutremurului devastator din sud-estul ţării,...

România a urcat pe locul 27 în clasamentul Cupei Davis

Echipa masculină de tenis a României a reuşit un salt de cinci poziţii şi a a urcat pe...