Fotbal: Alexandru Mitriţă – Am semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil trei ani

Data:

Fotbalistul Alexandru Mitriţă, care a activat sezonul recent încheiat în Arabia Saudită, la formaţia Al-Raed, a declarat, joi, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că a semnat un contract valabil trei ani cu Universitatea Craiova, grupare la care revine astfel după patru ani, scrie Agerpres.

„Am semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil trei ani. Sunt foarte bucuros. Se ştie foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraş, aşa că sunt foarte bucuros că am făcut această alegere. Am avut şi alte oferte, dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Sunt foarte bucuros că m-am întors acasă şi aştept cu nerăbdare să începem antrenamentele. Alegerea aş fi făcut-o şi anul trecut, atunci am fost foarte aproape. Însă nu s-a putut. Iar anul acesta am zis că nu voi mai rata şansa. Aceşti patru ani petrecuţi în străinătate au avut şi momente bune şi mai puţin bune. Însă sunt bucuros că am putut învăţa din ceea ce am experimentat”, a declarat Mitriţă la întoarcerea din Arabia Saudită.

El a menţionat că îşi doreşte să pună umărul la câştigarea titlului de către Universitatea Craiova în următorul sezon.

„Nu este niciun pas înapoi să mă întorc în campionatul intern. Noi trebuie să tragem tare să nu mai facem greşeala din acest sezon, adică să nu ne calificăm în cupele europene. Sunt convins că împreună vom avea rezultate foarte bune. Am venit cu gândul să mă lupt la titlu. Această echipă, acest oraş merită să se bată pentru câştigarea campionatului şi să câştige din nou trofeul. M-aş bucura tare mult să pun şi eu umărul la realizarea acestui lucru”, a precizat Mitriţă.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Mitriţă s-a transferat în februarie 2019 de la Universitatea Craiova la New York City FC. După aproximativ un an petrecut la gruparea americană, jucătorul român a fost împrumutat la Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită), apoi la PAOK Salonic (Grecia) şi ultima oară la Al-Raed (Arabia Saudită).
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...