Fostul star Boris Becker, confruntat cu un proces penal la Londra

Data:

Fostul star al tenisului german Boris Becker este implicat într-un proces penal la Londra, începând de luni, în care triplul campion de la Wimbledon va trebui să răspundă la acuzaţii legate de procedurile falimentului său, transmite DPA, citată de Agerpres.

Conform instanţei londoneze, Becker, 54 ani, trebuie să se prezinte personal la procesul care se aşteaptă să se desfăşoare pe durata a circa trei săptămâni.

Fostul tenisman este confruntat cu peste 20 de capete de acuzare, inclusiv cele ca care se referă la împiedicarea administratorului special de insolvenţă de a accesa bani, obiecte de valoare precum şi proprietăţi imobiliare. Becker a respins aceste acuzaţii.

Într-o audiere preliminară, Becker, sextuplu câştigător de Grand Slam, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile. Dacă germanul este găsit vinovat el riscă o sentinţă de până la şapte ani de închisoare.

Becker a fost declarat în faliment de o instanţă londoneză în 2017. Deşi procesele legate de falimentul personal în Anglia se încheie în 12 luni, în acest caz procedurile sunt în curs. Diverse ordonanţe judecătoreşti împotriva lui Becker au fost chiar extinse la o perioadă de 12 ani.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

(P) Cum putem înțelege taxele de la poker

Taxa la poker, numită în engleză rake, este una dintre primele aspecte pe care trebuie să le învățați...

Fotbal: Dinamo, a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii

Dinamo Bucureşti este doar a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii de fotbal, după...

Agenţia Naţională pentru Sport lansează podcastul ‘Drumul către Medalii’

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, lansarea podcastului "Drumul către Medalii", o iniţiativă a vicepreşedintelui...

Handbal masculin: Victorie categorică pentru Dinamo în Bosnia, în EHF European League

CS Dinamo Bucureşti a învins categoric echipa bosniacă RK Izvidac, cu scorul de 40-24 (17-11), marţi seara, în...