Fostul star Boris Becker, confruntat cu un proces penal la Londra

Data:

Fostul star al tenisului german Boris Becker este implicat într-un proces penal la Londra, începând de luni, în care triplul campion de la Wimbledon va trebui să răspundă la acuzaţii legate de procedurile falimentului său, transmite DPA, citată de Agerpres.

Conform instanţei londoneze, Becker, 54 ani, trebuie să se prezinte personal la procesul care se aşteaptă să se desfăşoare pe durata a circa trei săptămâni.

Fostul tenisman este confruntat cu peste 20 de capete de acuzare, inclusiv cele ca care se referă la împiedicarea administratorului special de insolvenţă de a accesa bani, obiecte de valoare precum şi proprietăţi imobiliare. Becker a respins aceste acuzaţii.

Într-o audiere preliminară, Becker, sextuplu câştigător de Grand Slam, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile. Dacă germanul este găsit vinovat el riscă o sentinţă de până la şapte ani de închisoare.

Becker a fost declarat în faliment de o instanţă londoneză în 2017. Deşi procesele legate de falimentul personal în Anglia se încheie în 12 luni, în acest caz procedurile sunt în curs. Diverse ordonanţe judecătoreşti împotriva lui Becker au fost chiar extinse la o perioadă de 12 ani.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Scrimă: Fiul lui Mihai Covaliu, Vlad, campion mondial de juniori la sabie

Sportivul român Vlad Covaliu (CS Dinamo Bucureşti) a cucerit medalia de aur în proba individuală de sabie a...

Handbal feminin: România, în grupă cu Muntenegru, Cehia şi Serbia la EURO

Selecţionata României a fost repartizată în Grupa B, alături de echipele Muntenegrului, Cehiei şi Serbiei la Campionatul European...

Box: România, debut cu dreptul la Europenele de la Belgrad

Pugilistul român Marian-Alexandru Buleu s-a calificat în optimile de finală ale cat. 75 kg, joi, la Campionatele Europene...

Tenis: Caroline Garcia, adversara Gabrielei Ruse, la Rouen

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse o va înfrunta pe Caroline Garcia, a doua favorită, în sferturile de...