Fostul star Boris Becker, confruntat cu un proces penal la Londra

Data:

Fostul star al tenisului german Boris Becker este implicat într-un proces penal la Londra, începând de luni, în care triplul campion de la Wimbledon va trebui să răspundă la acuzaţii legate de procedurile falimentului său, transmite DPA, citată de Agerpres.

Conform instanţei londoneze, Becker, 54 ani, trebuie să se prezinte personal la procesul care se aşteaptă să se desfăşoare pe durata a circa trei săptămâni.

Fostul tenisman este confruntat cu peste 20 de capete de acuzare, inclusiv cele ca care se referă la împiedicarea administratorului special de insolvenţă de a accesa bani, obiecte de valoare precum şi proprietăţi imobiliare. Becker a respins aceste acuzaţii.

Într-o audiere preliminară, Becker, sextuplu câştigător de Grand Slam, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile. Dacă germanul este găsit vinovat el riscă o sentinţă de până la şapte ani de închisoare.

Becker a fost declarat în faliment de o instanţă londoneză în 2017. Deşi procesele legate de falimentul personal în Anglia se încheie în 12 luni, în acest caz procedurile sunt în curs. Diverse ordonanţe judecătoreşti împotriva lui Becker au fost chiar extinse la o perioadă de 12 ani.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

CSM Târgovişte a încheiat cu o victorie participarea în Liga Campionilor

CSM Târgovişte a învins formaţia bulgară Mariţa Plovdiv cu scorul de 3-0 (25-18, 25-10, 26-24), pe teren propriu,...

CSM Oradea, eliminată din LEN Euro Cup la loviturile de departajare

CSM Oradea a fost eliminată din competiţia masculină de polo pe apă LEN Euro Cup de echipa greacă...

Irina Begu, învinsă fără drept de apel în primul tur la Linz

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă fără drept de apel de daneza Clara Tauson, cu...

Elisabeta Lipă, președinte FRC, despre buget: Trebuie să caut soluţii, dar asta nu înseamnă că ministrul va sta liniştit în fotoliu

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat că nu îi place să se lamenteze în ceea...