Fostul star Boris Becker, confruntat cu un proces penal la Londra

Data:

Fostul star al tenisului german Boris Becker este implicat într-un proces penal la Londra, începând de luni, în care triplul campion de la Wimbledon va trebui să răspundă la acuzaţii legate de procedurile falimentului său, transmite DPA, citată de Agerpres.

Conform instanţei londoneze, Becker, 54 ani, trebuie să se prezinte personal la procesul care se aşteaptă să se desfăşoare pe durata a circa trei săptămâni.

Fostul tenisman este confruntat cu peste 20 de capete de acuzare, inclusiv cele ca care se referă la împiedicarea administratorului special de insolvenţă de a accesa bani, obiecte de valoare precum şi proprietăţi imobiliare. Becker a respins aceste acuzaţii.

Într-o audiere preliminară, Becker, sextuplu câştigător de Grand Slam, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile. Dacă germanul este găsit vinovat el riscă o sentinţă de până la şapte ani de închisoare.

Becker a fost declarat în faliment de o instanţă londoneză în 2017. Deşi procesele legate de falimentul personal în Anglia se încheie în 12 luni, în acest caz procedurile sunt în curs. Diverse ordonanţe judecătoreşti împotriva lui Becker au fost chiar extinse la o perioadă de 12 ani.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ciclism: Belgianul Julian Mertens, în comă artificială după un accident la antrenament

În urma unui accident de antrenament petrecut miercuri, ciclistul belgian Julian Mertens (Bingoal WB) a fost plasat în...

Tenis: Meci-maraton la Roland-Garros, la simplu masculin – Altmaier l-a învins pe Sinner în cinci ore şi jumătate

Germanul Daniel Altmaier, locull 79 ATP, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de grand slam de...

Câștigător a două etape în Turul Italiei, ciclistul sloven Jan Polanc se retrage prematur la 31 de ani cu iregularități ale ritmului cardiac

Mulți, mulți sportivi apți fizic pentru efortul competițional au decedat după începerea în decembrie 2020 a campaniei de...

Orădeanul Kiraly Balint, medaliat la Campionatul balcanic de juniori, mort la doar 22 de ani

Tânărul atlet Király Bálint, în vârstă de doar 22 de ani, a încetat din viață, după o luptă...