Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vine în sprijinul sportivilor ucraineni care vor să se pregătească la Izvorani

Data:

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vine în sprijinul sportivilor ucraineni care doresc să se pregătească în România, la baza olimpică din Complexul „Sydney 2000” din Izvorani, a anunţat, joi, forul pe pagina sa de Facebook.

”Ca urmare a situaţiei grave şi a conflictului armat, a înrăutăţirii situaţiei şi a crizei umanitare după invazia Rusiei în Ucraina, COSR se află în permanentă legătură cu cei de la Comitetul Olimpic din Ucraina, cu preşedintele Serghei Bubka. COSR le-a transmis mesaje de susţinere şi le-a prezentat suportul prin deschiderea bazei olimpice de pregătire”, se arată în comunicat.

Totodată, COSR a recomandat federaţiilor sportive naţionale, care sunt în directă legătură cu organizaţiile omoloage din Ucraina sau cu persoane din conducerile tehnice ale loturilor olimpice din această ţară, să transmită tuturor celor care doresc că pot veni în România să se pregătească în Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani. Toate cheltuielile aferente pregătirii, precum şi a condiţiilor de cazare şi masă, vor fi suportate de către forul olimpic român. De asemenea, asistenţa medicală şi toate testele medicale pentru COVID-19 vor fi suportate împreună cu partenerul COSR, „Reţeaua de sănătate Regina Maria”.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...