Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vine în sprijinul sportivilor ucraineni care vor să se pregătească la Izvorani

Data:

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român vine în sprijinul sportivilor ucraineni care doresc să se pregătească în România, la baza olimpică din Complexul „Sydney 2000” din Izvorani, a anunţat, joi, forul pe pagina sa de Facebook.

”Ca urmare a situaţiei grave şi a conflictului armat, a înrăutăţirii situaţiei şi a crizei umanitare după invazia Rusiei în Ucraina, COSR se află în permanentă legătură cu cei de la Comitetul Olimpic din Ucraina, cu preşedintele Serghei Bubka. COSR le-a transmis mesaje de susţinere şi le-a prezentat suportul prin deschiderea bazei olimpice de pregătire”, se arată în comunicat.

Totodată, COSR a recomandat federaţiilor sportive naţionale, care sunt în directă legătură cu organizaţiile omoloage din Ucraina sau cu persoane din conducerile tehnice ale loturilor olimpice din această ţară, să transmită tuturor celor care doresc că pot veni în România să se pregătească în Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani. Toate cheltuielile aferente pregătirii, precum şi a condiţiilor de cazare şi masă, vor fi suportate de către forul olimpic român. De asemenea, asistenţa medicală şi toate testele medicale pentru COVID-19 vor fi suportate împreună cu partenerul COSR, „Reţeaua de sănătate Regina Maria”.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea

Ciclistul belgian Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea, după ce a încheiat pe primul loc cursa...

Jack Miller a câştigat Marele Premiu al Japoniei. Quartararo se menţine lider la general

Pilotul australian Jack Miller (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Japoniei la clasa-regină a motociclismului viteză - MotoGP...

Eliud Kipchoge a câştigat Maratonul de la Berlin și a stabilit un nou record mondial

Eliud Kipchoge, campion olimpic, a câştigat maratonul de la Berlin, stabilind un nou record mondial. Kenyanul afost cronometrat...

Andrei Burcă: Cu Finlanda a fost un moment zero, cu Bosnia-Herţegovina trebuie să mai punem o cărămidă

Fundaşul Andrei Burcă a afirmat, într-o conferinţă de presă, că jocul cu Finlanda, scor 1-1, reprezintă un moment...