Buffalo Bills va dispune de un stadion nou din 2026

Data:

Echipa de fotbal american Buffalo Bills şi suporterii săi vor beneficia de un nou stadion la cele mai înalte standarde şi cu o capacitate de 62.000 de locuri începând cu anul 2026, a anunţat Ron Raccuia, vicepreşedintele francizei americane, citat de EFE, potrivit Agerpres.

”Va fi de ultimă generaţie şi va avea o mulţime de facilităţi moderne care ne lipsesc în prezent la Highmark Stadium”, a adăugat oficialul clubului din Buffalo.

Noua casă a a echipei din Buffalo va costa circa 1,35 milliarde dolari şi va avea o capacitate mai mică decât actualul Highmark Stadium, inaugurat în 1973, şi care poate găzdui 71.870 suporteri.

”Majoritatea noilor stadioane au o capacitate redusă pentru a crea o experienţă mai bună; locuri mai confortabile, holuri mai mari, mai multă intimitate; acest lucru se traduce printr-o instalaţie mai mare şi o capacitate mai mică de locuri’, a explicat Raccuia.

Locaţia noului stadion va fi Orchard Park, vizavi de arena actuală.

Buffalo Bills a jucat primele sezoane în Liga Americană de Fotbal (AFL), înainte de fuziunea cu NFL în 1970, pe War Memorial Stadium, care a fost deschis în 1937 şi a fost demolat în 1989.

În 1973, Bills s-a mutat pe nou-construitul stadion Rich, cunoscut acum sub numele de Highmark Stadium, loc care încă nu s-a decis dacă va fi demolat, a mai spus Ron Raccuia.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

(P) Cum putem înțelege taxele de la poker

Taxa la poker, numită în engleză rake, este una dintre primele aspecte pe care trebuie să le învățați...

Fotbal: Dinamo, a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii

Dinamo Bucureşti este doar a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii de fotbal, după...

Agenţia Naţională pentru Sport lansează podcastul ‘Drumul către Medalii’

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, lansarea podcastului "Drumul către Medalii", o iniţiativă a vicepreşedintelui...

Handbal masculin: Victorie categorică pentru Dinamo în Bosnia, în EHF European League

CS Dinamo Bucureşti a învins categoric echipa bosniacă RK Izvidac, cu scorul de 40-24 (17-11), marţi seara, în...