Buffalo Bills va dispune de un stadion nou din 2026

Data:

Echipa de fotbal american Buffalo Bills şi suporterii săi vor beneficia de un nou stadion la cele mai înalte standarde şi cu o capacitate de 62.000 de locuri începând cu anul 2026, a anunţat Ron Raccuia, vicepreşedintele francizei americane, citat de EFE, potrivit Agerpres.

”Va fi de ultimă generaţie şi va avea o mulţime de facilităţi moderne care ne lipsesc în prezent la Highmark Stadium”, a adăugat oficialul clubului din Buffalo.

Noua casă a a echipei din Buffalo va costa circa 1,35 milliarde dolari şi va avea o capacitate mai mică decât actualul Highmark Stadium, inaugurat în 1973, şi care poate găzdui 71.870 suporteri.

”Majoritatea noilor stadioane au o capacitate redusă pentru a crea o experienţă mai bună; locuri mai confortabile, holuri mai mari, mai multă intimitate; acest lucru se traduce printr-o instalaţie mai mare şi o capacitate mai mică de locuri’, a explicat Raccuia.

Locaţia noului stadion va fi Orchard Park, vizavi de arena actuală.

Buffalo Bills a jucat primele sezoane în Liga Americană de Fotbal (AFL), înainte de fuziunea cu NFL în 1970, pe War Memorial Stadium, care a fost deschis în 1937 şi a fost demolat în 1989.

În 1973, Bills s-a mutat pe nou-construitul stadion Rich, cunoscut acum sub numele de Highmark Stadium, loc care încă nu s-a decis dacă va fi demolat, a mai spus Ron Raccuia.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ministerul Sportului anunţă că 67 de federaţii vor primi finanţare de la buget. FR de Hochei pe Gheaţă, declarată neeligibilă

Ministerul Sportului a anunţat, pe site-ul său oficial, că 67 din cele 68 de federaţiile sportive naţionale care...

LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, căpitanii echipelor pentru All-Star Game

LeBron James (Los Angeles Lakers) şi Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) vor fi căpitanii echipelor pentru All-Star Game, tradiţionalul...

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, după ce...

Echipa lui Cristiano Ronaldo, eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite

Echipa starului portughez Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, a fost eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal, fiind învinsă...