Mo Salah ar da recompensele individuale obţinute în acest sezon pentru a rejuca finala Ligii Campionilor

Data:

Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool, a declarat că ar da toate recompensele individuale pe care le-a obţinut în acest sezon pentru a rejuca finala Ligii Campionilor, pierdută sâmbătă cu 1-0 în faţa lui Real Madrid, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Internaţionalul egiptean a fost desemnat cel mai bun conducător de joc al sezonului în Premier League şi a fost golgheterul campionatului, la egalitate cu Son Heung-min de la Tottenham Hotspur. De asemenea, el a fost jucătorul anului din Anglia, conform anchetei Asociaţiei jurnaliştilor de fotbal, şi a fost premiat de Asociaţia fotbaliştilor profesionişti.

„Să fiu recunoscut de fani şi de ziariştii sportivi în acelaşi sezon este ceva special ce nu voi uita niciodată”, a scris joi Salah pe Twitter.

„Totuşi, aş da toate acele premii personale pentru şansa de a rejuca acea finală, dar nu aşa funcţionează fotbalul. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult ne-am dorit să aducem din nou acel trofeu la Liverpool, dar până la urmă nu am putut. A fost un sezon foarte lung, dar o parte din mine îşi doreşte ca următorul să înceapă mâine”, a afirmat egipteanul.

Liverpool a câştigat în actuala stagiune două trofee, Cupa Ligii engleze şi Cupa Angliei, şi a încheiat campionatul pe locul 2, la un punct în spatele lui Manchester City.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal masculin: CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României

CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal masculin, după ce a învins-o pe CSM Constanţa cu...

Fotbal: Rapid – FCSB 2-0, în ultimul meci din play-off-ul Superligii

Rapid Bucureşti a învins-o FCSB cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, în ultimul meci...

Volei masculin: Antrenorul Sorin Pop a decedat la doar 56 de ani

Fostul campion naţional Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar...

Cristian Săpunaru, supărat pe evoluția Rapidului din play-off

Căpitanul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a afirmat, duminică, la finalul partidei cu FCSB, câştigată cu...