Courtois (Real Madrid), accidentat la coapsa stângă, va fi indisponibil câteva săptămâni

Data:

Portarul belgian Thibaut Courtois va rata meciurile pe care echipa de fotbal Real Madrid le va disputa cu Lille (în Liga Campionilor) şi cu Villarreal (La Liga), din cauza unei accidentări la coapsa stângă în meciul cu Atletico Madrid (1-1), de duminică, scrie EFE.

Courtois a lipsit luni de la antrenamentul de recuperare, după ce a fost supus unor examinări medicale care au confirmat accidentarea.

”După testele efectuate astăzi jucătorului nostru Thibaut Courtois de către serviciile medicale ale lui Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o leziune la muşchii aductori ai piciorului stâng”, a informat clubul madrilen pe site-ul său.

Perioada de absenţă, după cum a aflat EFE de la surse din club, este de două săptămâni, aşa că belgianul ar trebuie să revină în poartă la meciul din 19 octombrie, din deplasare, cu Celta de Vigo.

În acest timp, înaintea ferestrei internaţionale care începe săptămâna viitoare, Real Madrid nu va conta pe Courtois la meciurile din deplasare cu Lille (2 octombrie) din Liga Campionilor şi de acasă cu Villarreal, din 5 octombrie, în campionat. În ambele meciuri, titular va ucraineanul Andri Lunin.

Vor fi primele meciuri pentru Lunin din acest sezon, după ce campania trecută a suplinit o perioadă lungă absenţa lui Courtois, din cauza unei accidentări grave la genunchi, alături de Kepa Arrizabalaga.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Atacantul brazilian Neymar a reluat antrenamentele colective la clubul său, Al-Hilal

Atacantul brazilian Neymar şi-a anunţat revenirea la antrenamentele colective cu clubul saudit Al-Hilal, după aproape un an de...

Jannick Sinner, în semifinale la Beijing (ATP)

Jucătorul italian de tenis Jannick Sinner, liderul ATP, principal favorit, s-a calificat luni în semifinalele turneului ATP 500...

„Respect şi înţeleg” decizia lui Griezmann, de a se retrage de la naţionala Franţei, spune căpitanul Mbappe

Căpitanul naţionalei de fotbal a Franţei, Kylian Mbappe, 'respectă şi înţelege' decizia lui Antoine Griezmann, 'un jucător de...

PSG e o echipă ‘excepţională’, pe care Luis Enrique a ‘transformat-o’, a declarat Arteta

Paris Saint-Germain, transformată de Luis Enrique, este o ''echipă excepţională'', care ''domină toate fazele jocului'', a declarat, luni,...