EURO 2024: Selecţionata Elveţiei a schimbat terenul de antrenament

Data:

Selecţionata de fotbal a Elveţiei se va antrena pentru următorul său meci de la EURO 2024, programat miercuri, împotriva Scoţiei, într-o altă locaţie din Stuttgart, din cauza condiţiilor proaste în care se află terenul ales iniţial, informează agenţia DPA.

Duminică, Federaţia elveţiană de fotbal a anunţat că jucătorii se vor pregăti luni şi marţi pe terenul de antrenament al clubului german de primă ligă VfB Stuttgart.

„Regretăm foarte mult că terenul s-a dovedit a fi inadecvat pentru o bază de pregătire. În ciuda eforturilor intense ale celor care au grijă de spaţiile verzi ale oraşului şi a planului de întreţinere coordonat îndeaproape cu UEFA, nu a fost posibil posibilă revitalizarea suficientă a terenului”, au precizat autorităţile din Stuttgart într-un comunicat.

Acestea precizează, totodată că deocamdată nu a fost găsită o nouă locaţie pentru înlocuirea terenului iniţial, care aparţine echipei de liga a patra Stuttgarter Kickers, decizie fiind aşteptată luni.

Elveţienii speră să se întoarcă joi la Stuttgart, în aşteptarea schimbării terenului, pentru a se pregăti pentru ultimul lor meci din grupă, împotriva selecţionatei ţării gazdă, Germania, programat duminică la Frankfurt.

În meciul de debut la EURO 2024, Elveţia a învins cu scorul de 3-1 naţionala Ungariei, sâmbătă, la Koln, oraş în care vor întâlni şi selecţionata Scoţiei.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Serviciul meteorologic francez prognozează temperaturi mai mari decât normalul pe durata JO de la Paris

Serviciul meteorologic francez, Meteo-France, a anunţat, vineri, că "temperaturile vor fi mai mari decât media normală" în Franţa...

Puşcaş – Încă putem scrie istorie, sper să fim cât mai productivi

Fotbalistul echipei naţionale a României, George Puşcaş, a declarat, joi, într-un interviu, că prima reprezentativă a României, calificată...

Verstappen (Red Bull), cel mai rapid în sesiunea de antrenamente libere la MP al Austriei

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en-titre, a fost cel mai rapid vineri în sesiunea de...

EURO 2024: Nicio echipă nu este mai bună ca noi, crede spaniolul Nico Williams

Spania, singura echipă cu punctaj maxim şi fără gol încasat la EURO 2024, abordează cu încredere duelul cu...