Messi regretă că Maradona nu s-a putut bucura de triumful Argentinei la Mondialul din Qatar

Data:

Căpitanul echipei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, a afirmat că „îi pare rău” pentru faptul că Diego Armando Maradona nu s-a putut bucura să vadă selecţionata „Albiceleste” ridicând trofeul Cupei Mondiale în Qatar în 2022, informează AFP.

„M-a întristat foarte mult că nu a putut trăi ceea ce noi am trăit, pentru că ştiu ce a simţit pentru echipa Argentinei”, a afirmat jucătorul echipei Inter Miami, într-un interviu acordat postului ESPN.

Despre relaţia sa cu Maradona, Messi a precizat că în afară de ce simţeau amândoi pentru echipa naţională, ambii îşi purtau o mare stimă şi că Maradona a fost mereu un idol al fotbalului mondial.

„M-a iubit foarte mult şi eu pe el, deşi s-au spus multe lucruri pe lângă. Dar amândoi ştiam ce simţim”, a mai spus fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint Germain.

Messi şi-a amintit cu drag despre experienţa trăită în Qatar şi de bucuria naţională reprezentată de câştigarea celui de-al treilea titlu mondial de către Argentina.

„Am trăit împreună o Cupă Mondială, dar în afara rezultatului a fost o experienţă de neuitat. Mi-ar fi plăcut mult ca Maradona să fi fost antrenorul echipei naţionale”, a mai spus Messi, referindu-se la perioada în care Diego a fost selecţionerul echipei „Albiceleste” (2008-2010).

Messi va participa cu Argentina la Copa America, din postura de mare favorită, începând cu 20 iunie în Statele Unite.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Edward Iordănescu – Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriţi la muncă

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al...

Tenis: Andy Murray, operat recent la spate, încă mai speră că va juca la Wimbledon

Tenismanul britanic Andy Murray continuă să spere că va participa pentru ultima dată la Wimbledon săptămâna viitoare, dar...

Tenis: Stan Wawrinka a primit o invitaţie pentru JO 2024

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, în vârstă de 39 de ani, a primit o invitaţie pentru Jocurile Olimpice de...

Tenis: Gabriela Ruse şi Anca Todoni, calificate pe tabloul principal de simplu la Wimbledon

Jucătoarele române de tenis Gabriela Ruse şi Anca Todoni au reuşit să acceadă, joi, pe tabloul principal de...