Fotbal: FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo (1-0), în Superligă

Data:

FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal, scrie Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman (52), care l-a surprins pe portarul sloven Adnan Golubovic din lovitură liberă de la 20 de metri.

Meciul a început cu o întârziere de zece minute din cauza faptului că partida Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova (1-3) a fost amânată cu o oră.

FCSB a dominat jocul, dar nu a reuşit să îşi creeze în prima repriză nicio ocazie clară de gol.

Prima ocazie a roş-albaştrilor a fost ratată de Darius Olaru (46), care a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

După ce FCSB a deschis scorul, Dinamo a fost mult mai ofensivă şi a avut mai multe ocazii bune de egalare. Goncalo Gregorio (64) a şutat de la 25 de metri, dar portarul Ştefan Târnovanu a respins în corner. Lamine Ghezali (81) a trimis din voleu, din careu, în braţele lui Târnovanu. Costin Amzăr (82) a şutat la colţul scurt, dar Alexandru Pantea a respins în corner. Dani Iglesias (90+1) a reluat din voleu de la 15 metri, dar puţin pe lângă poartă.

Jocul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru scurte perioade de timp, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de suporteri pe teren. În min. 24, o petardă a explodat lângă arbitrul asistent Romică Bîrdeş, acesta a acuzat şocul, dar a putut continua. În min. 49, galeria FCSB-ului a aruncat mai multe torţe pe gazon, cu acest prilej având loc şi o busculadă între jucătorii celor două echipe, iar Quentin Bena (Dinamo) şi Adrian Şut (FCSB) au primit cartonaşe galbene. În min. 71, joc a fost întrerupt un minut după noi petarde aruncate pe teren.

La meci au asistat 22.923 de spectatori.

În tur, FCSB a învins cu 2-1.

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider prin acest succes.

Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. Dinamo are cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 9 goluri marcate.

Dinamo Bucureşti – FC FCSB 0-1 (0-0), Arena Naţională – Bucureşti
A marcat: Florinel Coman (52).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) – CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) – LPF
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...