Tenis: Condamnat la o amendă severă pentru violenţe conjugale, Alexander Zverev califică totul drept ‘prostii’

Data:

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev (9 ATP), condamnat de un tribunal din Berlin la o amendă de 450.000 de euro pentru violenţe conjugale, decizie pe care o va contesta în apel, a calificat, miercuri, drept „prostii” toate aceste lucruri, relatează AFP, scrie Agerpres.

„Sunt nişte prostii. Oricine are un IQ normal poate înţelege corect situaţia. Nu voi comenta mai mult, pentru că este o procedură în curs”, a afirmat Zverev în faţa presei după victoria împotriva francezului Ugo Humbert în turul secund la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris.

La cererea Parchetului din Berlin, instanţa a emis o ordonanţă penală pe 2 octombrie împotriva jucătorului profesionist de tenis Alexander Zverev, suspectat de ”violenţe fizice şi psihice. Inculpatul este acuzat că, în mai 2020, la Berlin, a maltratat fizic o femeie în timpul unui conflict şi că i-a afectat sănătatea”, potrivit unui comunicat de presă. Instanţa i-a aplicat o amendă de 450.000 de euro.

Instanţa nu a citat numele autoarei plângerii, dar avocaţii lui Zverev au reacţionat la anunţul instanţei şi au citat numele Brendei Patea, fosta parteneră a jucătorului, de origine română. Cei doi au împreună o fetiţă din 2021, deşi atunci nu mai formau un cuplu.

Zverev a contestat acuzaţia şi s-a opus ordonanţei judecătoreşti, a precizat tribunalul berlinez, ceea ce deschide calea unei înfăţişări.

Cabinetul de avocatură Schertz Bergmann, care îl reprezintă pe tenisman, a precizat într-un comunicat postat pe platforma X că faptele descrise de Brenda Patea, şi ”care sunt singurele la baza ordonanţei instanţei, au fost deja respinse de un raport medical”.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal – Olanda: Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul a anunţat că nu va mai conta pe el după transferul în Arabia Saudită

Steven Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul Ronald Koeman a anunţat că el nu va mai juca la...

Mikel Oyarzabal, accidentat la gleznă, indisponibil pentru meciul Spaniei împotriva Elveţiei

Atacantul Mikel Oyarzabal a suferit o entorsă la glezna stângă în timpul meciului de joi cu Serbia, din...

Mijlocaşul belgian Kevin De Bruyne a criticat UEFA şi FIFA pentru calendarul încărcat

Mijlocaşul Kevin De Bruyne, vedeta belgiană a echipei engleze de fotbal Manchester City, a criticat UEFA şi FIFA...

Dinamo a transferat doi jucători nigerieni pe care i-a împrumutat la AFC Câmpulung Muscel

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, pe pagina oficială de Facebook, transferul a doi jucători nigerieni...