Messi se implică în promovarea monedelor digitale pentru fani

Data:

Starul argentinian Lionel Messi a semnat un acord în valoare de peste 20 milioane dolari cu Socios.com pentru a promova monede digitale pentru fani, conform unei surse citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Messi devine ultima mare personalitate globală sportivă care intră în lumea criptomonedelor, după starul fotbalului american din NFL, Tom Brady, şi baschetbalistul LeBron James, iar acest acord vine în contextul unei legături tot mai importante între fotbal şi companiile cripto.

PSG şi Messi, al cărui transfer de la Barcelona în august a inclus şi plăţi în criptomonede, vor fi implicaţi în campania de publicitate şi de promovare a lui Socios în pregătirea pentru Cupa Mondială din Qatar, care debutează în noiembrie.

Messi a semnat un acord pe trei ani pentru rolul de ”ambasador”, dar nu va fi plătit în criptomonede.

Socios a semnat acorduri, inclusiv pentru crearea de monede digitale, pentru peste 130 organizaţii sportive, inclusiv cluburi de top precum PSG, Barcelona, Juventus şi Manchester City.

Monedele virtuale pentru fani sunt un tip de criptomonedă care permit deţinătorilor să voteze în mare parte decizii minore legate de cluburile lor.

Jetoanele digitale sunt din ce în ce mai văzute de cluburi ca o sursă de noi venituri dar au fost criticate de unele grupuri de suporteri care văd introducerea lor ca o participare superficială care se adaugă la costurile deja în creştere pentru urmărirea echipelor lor.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal masculin: CSM Constanţa şi-a asigurat medaliile de argint

CSM Constanţa şi-a asigurat medaliile de argint în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a învins-o pe...

Canotaj: Bronz pentru România la Europene, în proba de 8+1 masculin

Echipajul de 8+1 masculin al României a cucerit medaliile de bronz, sâmbătă, la Campionatele Europene de canotaj de...

Tenis: Tsitsipas, out din primul tur la Madrid

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas, nr.7 mondial, câştigător al titlului la Monte Carlo şi finalist la Barcelona,...

Tenis: Jannik Sinner a debutat cu dreptul la Madrid

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, principalul favorit, a debutat cu o victorie la turneul ATP Masters 1.000...