Movistar+ va difuza toate meciurile din La Liga începând din sezonul 2022-2023

Data:

Canalul Movistar + ar putea difuza totalitatea meciurilor din campionatul de fotbal al Spaniei, începând cu sezonul 2022/2023, conform unui acord de „distribuire non exclusiv” încheiat cu DAZN pentru 280 de milioane de euro pe sezon, a anunţat, marţi, postul de televiziune digital aparţinând gigantului spaniol Telefonica, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Movistar şi DAZN, platformă de streaming sportiv pe bază de abonament, au achiziţionat la finele lunii decembrie drepturile televizate pentru La Liga pentru următoarele cinci sezoane, în schimbul unei valori totale de 4,95 miliarde euro.

Movistar va avea posibilitatea de a difuza în total cinci meciuri de etapă, plus trei etape complete, în timp ce DAZN va beneficia de alte cinci meciuri de etapă.

Graţie acestui „acord de distribuire non exclusiv pentru pachetul DAZN LaLiga” anunţat marţi, clienţii Movistar+ „vor putea urmări meciurile pe posturile La Liga, precum şi pe DAZN La Liga via aplicaţia DAZN sau canalele online ale DAZN, disponibile pe platformă”, se arată în comunicat.

Platforma aparţinând Telefonica difuzează deja Liga Campionilor şi Europa League, în timp ce DAZN deţine, în plus faţă de La Liga, drepturile de difuzare pentru Cupa Spaniei, Premier League, Liga Campionilor la feminin, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Cupa Angliei, Cupa Ligii engleze şi MLS.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal feminin: CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, învingătoare în derby-ul cu Dunărea Brăila

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 27-24 (13-11), joi, pe teren...

Gabriel Toncean, reales în fruntea Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Gabriel Toncean, a fost reales, joi, la Santa Susana (Spania), preşedinte al Federaţiei...

Fotbal: Parma, din nou în Serie A

Parma, echipa fotbaliştilor români Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi-a asigurat miercuri promovarea în Serie A, prima divizie...

Fotbal: Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern

Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern Munchen şi va rămâne selecţionerul Austriei după Campionatul European de fotbal...