AC Milan, umilită de Lazio Roma. Tătărușanu a primit 4 goluri de la echipa lui Ștefan Radu

Data:

AC Milan, una dintre candidatele la titlul de campioană a Italiei în acest sezon, a fost învinsă fără drept de apel, cu scorul de 4-0, de formaţia Lazio Roma, pe Stadio Olimpico, într-o partidă contând pentru etapa a a 19-a din Serie A, anunță Agerpres.

Lazio, cu fundaşul Ştefan Radu pe banca de rezerve până la final, a marcat de patru ori în poarta milaneză, apărată de Ciprian Tătăruşanu, gazdele reuşind câte două goluri în fiecare repriză, prin Sergej Milinkovic-Savic (4), Mattia Zaccagni (38), Luis Alberto (67 – penalty) şi Felipe Anderson (75).

Lazio, care va juca luna viitoare cu CFR Cluj în play-off-ul pentru calificarea în optimile Europa Conference League (16 februarie pe Stadio Olimpico şi pe 23 februarie la Cluj-Napoca), a aliniat echipa: Ivan Provedel – Adam Marusic (Manuel Lazzari, 78), Nicolo Casale, Alessio Romagnoli, Elseid Hysaj – Sergej Milinkovic-Savic (Toma Basic, 83), Danilo Cataldi (Marcos Antonio, 87), Luis Alberto – Pedro (Luka Romero, 78), Felipe Anderson, Mattia Zaccagni.

În urma acestui eşec, AC Milan a rămas pe locul secund al clasamentului, dar s-a distanţat la 12 puncte de liderul SSC Napoli, care s-a impus sâmbătă, cu 2-0, pe terenul echipei Salernitana.

Napoli vizează primul său „Scudetto” după mai bine de 30 de ani, obiectiv pe care are mari şanse să-l atingă dacă va gestiona aşa cum trebuie avansul considerabil pe care îl are la jumătatea sezonului.

Etapa a fost una neagră pentru cluburile din capitala lombardă, campioana en titre Inter Milano înclinându-se pe teren propriu în partida cu Empoli (0-1), disputată luni. Mijlocaşul Răzvan Marin, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, nu a evoluat în meciul de pe San Siro.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...