VIDEO | De ziua lor, arbitrii vâlceni au primit echipamente noi din partea Consiliului Județean

Data:

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Comisiei Județene de Arbitri Vâlcea, cavalerii fluierului au primit echipamente noi din partea Consiliului Județean.

„Anul acesta se împlinesc 75 de ani de la înființarea Comisiei Județene de Arbitri Vâlcea.

Cu acest prilej, le-am înmânat personal, arbitrilor de fotbal care activează în cadrul AJF Vâlcea, echipamentele de prezentare achiziționate prin proiectul „Susținerea fotbalului vâlcean”.

M-am bucurat să întâlnesc astăzi arbitri tineri, de perspectivă, cu un viitor promițător, dar și veterani ai acestei meserii.

Tuturor, le mulțumesc pentru prezență și pentru întreaga activitate și le urez mult succes în campionatul care tocmai a început!

Sper să ducă mai departe prestigiul arbitrajului vâlcean, care, de-a lungul timpului, a dat țării nume cu rezonanță în acest domeniu.

În cadrul proiectului din acest an, finanțat de Consiliul Județean Vâlcea, am achiziționat și echipamente sportive (plase porți, mingi, truse medicale) pentru cele 82 de cluburi afiliate AJF Vâlcea”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Premier League investighează clubul Manchester City pentru încălcarea regulilor financiare

Clubul Manchester City face obiectul unei investigaţii conduse de o comisie independentă privind posibile încălcări ale regulilor financiare...

Liga spaniolă anchetează noi manifestări rasiste împotriva lui Vinicius Junior

Liga spaniolă de fotbal a anunţat deschiderea unei anchete după noi remarci rasiste la adresa atacantului brazilian al...

Ministerul Sportului desfăşoară pe timpul vacanţei şcolare a treia ediţie a proiectului Hercules

Ministerul Sportului a anunţat, luni, într-un comunicat de presă remis Agerpres, că pe timpul vacanţei şcolare din această...

Naţionala U20 are meciuri cu Portugalia şi Norvegia în luna martie

Echipa naţională de fotbal U20 a României va disputa în luna martie două meciuri amicale cu Portugalia şi...