Văduva lui Kobe Bryant şi Nike au încheiat un acord pentru continuarea vânzării de pantofi de sport

Data:

După doi ani şi jumătate de la decesul fostului star al baschetului ameriacan Kobe Bryant, văduva acestuia, Vanessa, şi compania americană producătoare de echipament sportiv Nike au ajuns la un acord pentru a continua comercializarea produselor derivate şi în special cele aparţinând linie de pantofi de sport „Black Mamba”, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres.

„Noi suntem bucuroşi să anunţăm că parteneriatul cu Nike va continua!”. Pe contul său de Instagram, Vanessa Bryant a anunţat, joi seara că a ajuns la un acord cu Nike pentru a continua vânzarea de produse derivate şi în special a liniei de pantofi de sport „Kobe”.

Contractul dintre fostul star al lui Lakers, decedat în ianuarie 2020 într-un accident de elicopter, şi Nike se încheiase pe 13 aprilie 2021 şi a mai fost reînnoit. Conform presei americane, înaintea morţii sale, Kobe Bryant era nemulţumit de condiţiile din contract, dar cele două părţi au ajuns în final la un acord.

„Sunt mândră că încălţămintea soţului meu este cea mai purtată în NBA şi cea mai solicitată de fanii din întreaga lume”, a declarat Vanessa Bryant.

Totodată, Nike va lansa o linie de încălţăminte „Gianna Bryant”, în semn de omagiu pentru fiica lui Kobe Bryant, decedată şi ea în accidentul de elicopter.

Integralitatea beneficiilor obţinute din vânzarea acestor pantofi de sport va ajunge la Mamba and Mambacita Foundation, care sprijină, prin intermediul sportului, tinerii proveniţi din mediile defavorizate.

Kobe Bryant, supranumit „Black Mamba”, a încetat din viaţă la vârsta de 41 ani. El şi-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

(P) Cum putem înțelege taxele de la poker

Taxa la poker, numită în engleză rake, este una dintre primele aspecte pe care trebuie să le învățați...

Fotbal: Dinamo, a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii

Dinamo Bucureşti este doar a cincea echipă care schimbă antrenorul în acest sezon al Superligii de fotbal, după...

Agenţia Naţională pentru Sport lansează podcastul ‘Drumul către Medalii’

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, lansarea podcastului "Drumul către Medalii", o iniţiativă a vicepreşedintelui...

Handbal masculin: Victorie categorică pentru Dinamo în Bosnia, în EHF European League

CS Dinamo Bucureşti a învins categoric echipa bosniacă RK Izvidac, cu scorul de 40-24 (17-11), marţi seara, în...