Spotify va fi sponsorul echipei Barcelona pentru următoarele patru sezoane

Data:

Platforma de streaming audio Spotify va fi noul sponsor al echipei FC Barcelona pentru următoarele patru sezoane, iar numele său va fi asociat emblematicului stadion Camp Nou, a anunţat, marţi seara, clubul catalan, citat de AFP, potrivit Agerpres.

„Numele companiei va apărea pe partea din faţă a tricourilor la meciul de antrenament al primelor echipe masculină şi feminină de fotbal. Pentru prima oară, stadionul va avea şi un partener care se va denumi Spotify Camp Nou”, a precizat gruparea catalană.

Barcelona nu a dezvăluit valoarea contractului cu compania suedeză dar, conform mai multor publicaţii catalane, contractul s-ar ridica la 70 milioane euro pe sezon pentru patru ani, ceea ce ar reprezenta cel mai mare contract de sponsorizare din fotbal.

Acordul va fi supus, totodată, votului reprezentanţilor socios (suporteri-acţionari) cu ocazia adunării generale extraordinare ce va fi organizată pe 3 aprilie de la distanţă, pentru prima oară în istoria clubului.

În detaliu, marca Spotify va apărea pe partea anterioară a tricourilor primelor echipe masculină şi feminină începând din luna iulie, pentru patru sezoane, precum şi pe tricourile de antrenament ale celor două echipe timp de trei sezoane.

Sponsorul actual al primei echipe masculine, gigantul japonez al comerţului electronic Rakuten, îşi va încheia contractul pe 30 iunie, în timp ce contractul de sponsorizare pentru echipa feminină, cu compania de bricolaj Stanley, se va încheia şi el pe 30 iunie.

Rakuten i-a urmat companiei Qatar Airways în 2017, iar contractul său pe patru ani cu clubul catalan a fost prelungit cu un an în 2020. El prevedea un acord de 55 milioane euro pe an pentru Barcelona, plus 1,5 milioane euro dacă catalanii câştigau campionatul sau 5,5 milioane în caz de victorie în Liga Campionilor.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Noua Zeelandă a câștigat Rugby Championship pentru a 19-a oară

Naţionala de rugby a Africii de Sud, campioana mondială en-titre, a învins, la Durban, reprezentativa Argentinei, cu scorul...

Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea

Ciclistul belgian Remco Evenepoel a devenit campion mondial pe şosea, după ce a încheiat pe primul loc cursa...

Jack Miller a câştigat Marele Premiu al Japoniei. Quartararo se menţine lider la general

Pilotul australian Jack Miller (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Japoniei la clasa-regină a motociclismului viteză - MotoGP...

Eliud Kipchoge a câştigat Maratonul de la Berlin și a stabilit un nou record mondial

Eliud Kipchoge, campion olimpic, a câştigat maratonul de la Berlin, stabilind un nou record mondial. Kenyanul afost cronometrat...