Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea: La momentul încarcerării, pe 7 aprilie 2022, soțul meu a fost declarat clinic sănătos; când au început durerile a fost de 9 ori la cabinet și i-au dat no-spa

Data:

Antonia Obreja, soția fostului președinte al FR Box, decedat duminică, 12 martie, din cauza unui cancer de pancreas cu metastaze, susține că acseta a fost declarat clinic sănătos pe 7 aprilie 2022, atunci când a fost încarcerat, scrie româniatv.ro.

„Poate o spun eu subiectiv, dar o spun și documentele. În momentul în care cineva intra într-o închisoare intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, soțul meu a ieșit și a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui.

Soțul meu a făcut analizele an de an și toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuși ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile și mi-a spus că nu se simte bine și că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topește. A început să slăbească. Eu am fost cu soțul meu 16 ani, îl știam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja la România TV.

„Soțul meu s-a prezentat la cabinet de nouă ori, a subliniat că e o urgență ca el să se trateze liber și i s-a dat no spa și omez! E greu acum să vorbesc. Vreau să-l las să plece liniștit. La un moment dat mi-a spus „Să îi ierte Dumnezeu pe călaii mei!” si asta spun și eu”, a mai adăugat soția lui Rudel Obreja.

Întrebată dacă soțul ei a refuzat să denunțe pe cineva, în special pe Elena Udrea, Antonia Obreja a spus: „Da, și nu numai! Soțul meu a fost așteptat cu cătușele pe masă la DNA și a fost întrebat dacă a făcut pușcărie neavând antecedente penale! Credeți că acel procuror nu a știut că soțul meu nu are antecedente când l-a chemat? Soțul meu nu a avut nimc de spus pentru că nu a știut, el a subliniat acest lucru. „Vă spunem noi ce să scrieți!”, dar el a spus eu așa ceva nu fac niciodată!”.

„Soțul meu a fost încarcerat de trei-patru ori, a avut arest preventiv, viață de calvar. Am trait și suferința asta nu a știut-o nimeni. Restul e poveste. Soțul meu a avut atâta demnitate chiar dacă nu a fost de acord cu deciziile luate, cu abuzurile justiției, a spus eu sunt un om demn, rămân în fața justiției”, a mai spus Antonia Obreja, potrivit RomâniaTV.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: Naţionala României va disputa un meci test cu SUA la Bucureşti

Echipa naţională de rugby a României va disputa o partidă test cu selecţionata Statelor Unite ale Americii pe...

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la data de 26 aprilie

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit în şedinţa sa de miercuri organizarea Adunării Generale Ordinare...

Fotbal: România, învinsă fără drept de apel de Norvegia, cu 4-0, în turul de elită al Europeanului Under-19

Selecţionata României a fost învinsă fără drept de apel de echipa Norvegiei, cu scorul de 4-0 (3-0), miercuri,...

Tenis: Djokovic ‘nu are regrete’ că a ratat turneele din Statele Unite, în absenţa vaccinului anti-Covid

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, a afirmat că nu are regrete în legătură cu faptul că...