Rihanna va fi vedeta spectacolului din pauza Super Bowl 2023

Data:

Rihanna va fi vedeta spectacolului din pauza următorului Super Bowl al Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care va avea loc pe 12 februarie 2023 la Glendale (Arizona), informează EFE, potrivit Agerpres.

Cântăreaţa americană a postat pe contul său de Instagram, unde are 135 de milioane de urmăritori, o imagine fără text, în care mâna ei apare ţinând în mână o minge NFL.

Ulterior, Liga nord-americană a dat publicităţii un comunicat în care a confirmat că Rihanna va fi vedeta pauzei finalei NHL din luna februarie, cel mai important eveniment sportiv anual din America de Nord.

„Rihanna este un talent al generaţiei sale, o femeie cu începuturi umile, care a depăşit aşteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai importanţi artişti ai tuturor timpurilor”, a afirmat rapper-ul Jay-Z, care produce spectacolul Super Bowl pentru NFL, prin intermediul companiei sale Roc Nation.

Spectacolul din pauza Super Bowl este un eveniment cu adevărat global, care atrage la fel de multă atenţie ca şi jocul în sine.

Rihanna va prelua astfel ştafeta de la Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige şi Kendrick Lamar, care au concertat la Super Bowl 2022, în care Los Angeles Rams a devenit campioană a NFL, pe propriul stadion, în faţa formaţiei Cincinnati Bengals.

The Weeknd (2021), Jennifer Lopez şi Shakira (2020), Maroon 5 (2019), Justin Timberlake (2018), Lady Gaga (2017), Coldplay (2016), Katy Perry (2015), Bruno Mars (2014) şi Beyoncé (2013) completeaza lista recentă a artiştilor care au evoluat în spectacolele din pauza Super Bowl.

În plus, spectacolul din 2023 va fi primul de la Super Bowl sponsorizat de Apple Music, care a înlocuit-o pe Pepsi ca sponsor al acestui eveniment.

Participarea la viitorul Super Bowl indică o posibilă revenire în prim planul muzicii pentru Rihanna, considerată una dintre cele mai importante vedete pop ale secolului XXI, dar care nu a mai lansat niciun album de la „ANTI” în 2016 şi care, în ultimii ani, a a obţinut un mare succes cu marca sa de moda şi cosmetice Fenty.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Premier League investighează clubul Manchester City pentru încălcarea regulilor financiare

Clubul Manchester City face obiectul unei investigaţii conduse de o comisie independentă privind posibile încălcări ale regulilor financiare...

Liga spaniolă anchetează noi manifestări rasiste împotriva lui Vinicius Junior

Liga spaniolă de fotbal a anunţat deschiderea unei anchete după noi remarci rasiste la adresa atacantului brazilian al...

Ministerul Sportului desfăşoară pe timpul vacanţei şcolare a treia ediţie a proiectului Hercules

Ministerul Sportului a anunţat, luni, într-un comunicat de presă remis Agerpres, că pe timpul vacanţei şcolare din această...

Naţionala U20 are meciuri cu Portugalia şi Norvegia în luna martie

Echipa naţională de fotbal U20 a României va disputa în luna martie două meciuri amicale cu Portugalia şi...