(P) Românul care a câștigat Marele Premiu de 500.000 de lire sterline. La drum cu pizza și noroc!

Data:

Întâmplare cum doar în filme vezi! Marius Preda, român stabilit în Marea Britanie, a părăsit Romania în 2019 în căutarea unei vieți mai bune. Norocul l-a găsit săptămâna aceasta când a aflat că a câștigat un premiu incredibil de £500.000 în cadrul unui concurs online. Citește în continuare ca să descoperi povestea spectaculoasă a lui Marius Preda. Acest moment de glorie a venit prin intermediul celei mai mari competiții online organizate vreodată de BOTB, gazda concursului.

Christian Williams, prezentatorul BOTB, i-a făcut o vizită surpriză lui Marius, în Tamworth, pentru a-i da vestea în timp ce acesta se afla la serviciu. Cu o strategie ingenioasă, Christian s-a ascuns într-un apartament și a comandat o pizza, pe care Marius a livrat-o la adresa respectivă, fără să-și dea seama că urma să primească o veste atât de importantă.

Imediat ce Marius a ajuns la destinație, Christian l-a informat că este câștigătorul concursului Win Big, iar următoarea oprire a fost la locul său de muncă, Papa Johns. Acolo îl aștepta un Digivan care avea să dezvăluie, atât lui cât și soției sale, Alina, cât de mult a câștigat.

„Sunt absolut încântat că am câștigat și sunt plin de emoții”, a declarat Marius, tatăl unui copil, care și-a păstrat umorul spunând că o să mai facă un copil acum că are această sumă de bani. El a subliniat că această victorie îi va schimba complet viața și că va dura ceva timp până se va obișnui cu ideea.

Deși Marius lucrează ca șofer de livrare de pizza de aproximativ patru ani și s-a întors la muncă chiar și după ce a câștigat premiul, el are planuri mari pentru viitor. Printre acestea se numără achiziționarea unei case pentru el și familia sa, precum și o vacanță în țara sa natală, România.

BOTB este cunoscut premiile incredibile, cum ar fi cheile unei mașini de vis, și pentru că a schimbat viețile oamenilor peste noapte. Fondat în 1999 de către William Hindmarch, BOTB a oferit până acum mașini în valoare de 64 de milioane de lire sterline și continuă să aducă bucurie în viețile multor oameni.

Marius a părăsit România și s-a mutat în Marea Britanie în căutarea unei vieți mai bune în 2019, iar acum această decizie îi este răsplătită din plin. El și-a exprimat recunoștința pentru această șansă și a subliniat că este cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată.

Christian Williams, reprezentantul BOTB, l-a felicitat pe Marius pentru câștigarea premiului uimitor și a subliniat importanța oferirii șanselor oamenilor de a-și schimba viața. El a menționat că suma de £500.000 este una care poate schimba complet perspectiva și modul de viață al unei persoane, evidențiind astfel impactul pozitiv pe care îl poate avea un astfel concurs.

Așadar, victoria lui Marius Preda nu este doar o poveste de succes personal, ci și un exemplu al posibilităților nelimitate pe care le poate aduce un câștig în cadrul unui concurs. Pentru a vedea mai multe astfel de reacții și câștigători, puteți accesa site-ul aici.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Dragoș Bolbose, noul vicepreședinte al FR Judo. Marius Vizer ia bătaie din nou de la Cozmin Gușă!

"Astăzi s-au organizat alegeri pentru funcția de vicepreședinte la Federația Română de Judo, fiind convocată Adunarea Generală Ordinară...

Covaliu (COSR): Vrem un wild-card pentru Simona Halep la JO de la Paris

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce...

Hochei pe gheaţă: Corona Braşov, campioană în Erste Liga

Corona Braşov a câştigat în premieră competiţia regională de hochei pe gheaţă Erste Liga, după ce a învins...

Volei feminin: CSO Voluntari, în finala campionatului pentru prima oară

CSO Voluntari 2005 s-a calificat în premieră în finala Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o...