„Neymar este unul din cei mai buni jucători din lume”, afirmă Ronaldinho

Data:

Brazilianul Ronaldinho, fostul jucător al echipei Paris Saint-Germain, i-a luat apărarea, joi, compatriotului său Neymar şi a cerut răbdare în ciuda faptului că formaţia pariziană a fost eliminată din Liga Campionilor la fotbal, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

„Acesta este fotbalul. Nu este suficient să ai jucători buni ca lucrurile să funcţioneze rapid. PSG este una dintre cele mai bune echipe din lume şi are cei mai buni jucători. Dar este nevoie de timp”, a afirmat fostul star brazilian pentru postul de radio RMC.

PSG a fost eliminată de Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Eliminarea parizienilor a stârnit nemulţumire la Paris şi în special în rândul fanilor „ultras”, care au criticat conducerea şi mai ales pe Neymar şi Messi.

„Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. În fiecare an câştigă ceva la Paris. În Brazilia, el este principalul jucător, liderul nostru. Toată lumea din Brazilia este mulţumită de ce face la echipa naţională şi la PSG”, a adăugat Ronaldinho.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...