Luka Modric a făcut apel la încetarea războiului în Ucraina

Data:

Fotbalistul croat Luka Modric, legitimat la Real Madrid, care a suferit în copilărie din cauza războiului din fosta Iugoslavie, a făcut un apel pentru încetarea ostilităţilor dintre Ucraina şi Rusia şi convenirea unui acord politic, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

„Este o problemă foarte complicată pentru toată lumea, sper că războiul se va termina cât mai curând posibil pentru că nu este în beneficiul niciunei părţi. Sper că cei din conducerea celor două ţări combatante vor ajunge la un acord pentru că războiul este inutil.

Eu am trăit aşa ceva şi nu-mi place să văd astfel de imagini. Este o mare tristeţe pentru lumea întreagă ceea ce se întâmplă lângă noi, este un lucru groaznic şi sper să se termine cât mai curând, sper ca politicienii să ajungă la o înţelegere pentru că nu este bine pentru nimeni. Oameni nevinovaţi mor şi asta este foarte rău”, a declarat Luka Modric în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...