Gheorghe Hagi (Farul Constanţa): „Trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o particapare în Europa”

Data:

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să câştige cât mai multe puncte în următoarele trei etape ale play-off-ului Ligii I, pentru a putea spera la ocuparea unui loc în clasament care să-i permită participarea în cupele europene, anunță Agerpres.

„E o perioadă în care trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În următoarele trei meciuri trebuie să producem rezultate foarte bune. În cele două deplasări pe care le avem, la Voluntari şi Piteşti, şi cu Craiova acasă. Şi când spun rezultate bune, mă gândesc la a câştiga meciurile. Sper ca şi jucătorii să înţeleagă acest lucru şi să vorbim după aceste trei meciuri că am făcut jocuri foarte bune şi am acumulat multe puncte care să ne ţină acolo sus în lupta pentru a participa în cupele europene. Motivaţia cea mai mare este acum posibilitatea de a participa în Europa şi trebuie să ne gândim la acest lucru. Acest lucru mi-l doresc”, a declarat Hagi.

Referitor la partida cu FC Voluntari, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I, Hagi a spus că încearcă să alcătuiască un lot alături de jucătorii care au fost la loturile naţionale în pauza competiţională.

„Încercăm să strângem rândurile cu toţi jucătorii care au fost la loturile naţionale şi care s-au întors acasă. Încercăm să câştigăm meciul pe care îl avem în deplasare la o echipă care a avut un campionat foarte bun, la Voluntari. Încercăm să facem un meci bun. Cred că am jucat foarte bine cu ei ultima oară acasă, dar nu la fel de bine am jucat în deplasare, când am luat bătaie. Deci avem două meciuri pe care să le analizăm şi sperăm că de această dată să mergem la Voluntari şi să câştigăm acest meci. Nimic nu e uşor, dar depinde de noi să arătăm acest lucru. Sper să fiu inspirat în ceea ce priveşte echipa pe care o voi alcătui, jucătorii să fie inspiraţi pe teren şi să ne întoarcem cu cele trei puncte acasă”, a afirmat tehnicianul formaţiei constănţene.

Pentru a putea câştiga această partidă Gheorghe Hagi se bazează pe întreaga echipă nu doar pe atacanţii săi: „Eu cred mult în jocul ofensiv şi defensiv, jucătorii individual fac diferenţa în anumite momente de joc. Dacă vrem să sperăm la victorie trebuie să ne gândim la jocul colectiv al echipei, nu doar al atacanţilor, şi ceilalţi trebuie să o facă foarte bine”.

Partida FC Voluntari – Farul Constanţa, din cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Elisabeta Lipă, președinte FRC, despre buget: Trebuie să caut soluţii, dar asta nu înseamnă că ministrul va sta liniştit în fotoliu

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat că nu îi place să se lamenteze în ceea...

Vlad Dascălu face parte din nou din echipa de mountain bike de la CS Dinamo Bucureşti

Vlad Dascălu, cel mai bun ciclist român de mountain bike, a revenit la echipa Dinamo BikeXpert Superbet, urmând...

Adrienn Dénes, de la Fulgerul Dioşod, este cea mai bună tânără jucătoare din campionatul de futsal feminin

Fotbalista Adrienn Dénes, de la Fulgerul Dioşod - singura echipă de fotbal feminin din Sălaj -, a fost...

Canotorii din lotul naţional de tineret au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti

Peste 30 de canotori din lotul naţional de tineret al României au donat sânge în cadrul campaniei "Sânge...