Gheorghe Hagi (Farul Constanţa): „Trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o particapare în Europa”

Data:

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să câştige cât mai multe puncte în următoarele trei etape ale play-off-ului Ligii I, pentru a putea spera la ocuparea unui loc în clasament care să-i permită participarea în cupele europene, anunță Agerpres.

„E o perioadă în care trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În următoarele trei meciuri trebuie să producem rezultate foarte bune. În cele două deplasări pe care le avem, la Voluntari şi Piteşti, şi cu Craiova acasă. Şi când spun rezultate bune, mă gândesc la a câştiga meciurile. Sper ca şi jucătorii să înţeleagă acest lucru şi să vorbim după aceste trei meciuri că am făcut jocuri foarte bune şi am acumulat multe puncte care să ne ţină acolo sus în lupta pentru a participa în cupele europene. Motivaţia cea mai mare este acum posibilitatea de a participa în Europa şi trebuie să ne gândim la acest lucru. Acest lucru mi-l doresc”, a declarat Hagi.

Referitor la partida cu FC Voluntari, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I, Hagi a spus că încearcă să alcătuiască un lot alături de jucătorii care au fost la loturile naţionale în pauza competiţională.

„Încercăm să strângem rândurile cu toţi jucătorii care au fost la loturile naţionale şi care s-au întors acasă. Încercăm să câştigăm meciul pe care îl avem în deplasare la o echipă care a avut un campionat foarte bun, la Voluntari. Încercăm să facem un meci bun. Cred că am jucat foarte bine cu ei ultima oară acasă, dar nu la fel de bine am jucat în deplasare, când am luat bătaie. Deci avem două meciuri pe care să le analizăm şi sperăm că de această dată să mergem la Voluntari şi să câştigăm acest meci. Nimic nu e uşor, dar depinde de noi să arătăm acest lucru. Sper să fiu inspirat în ceea ce priveşte echipa pe care o voi alcătui, jucătorii să fie inspiraţi pe teren şi să ne întoarcem cu cele trei puncte acasă”, a afirmat tehnicianul formaţiei constănţene.

Pentru a putea câştiga această partidă Gheorghe Hagi se bazează pe întreaga echipă nu doar pe atacanţii săi: „Eu cred mult în jocul ofensiv şi defensiv, jucătorii individual fac diferenţa în anumite momente de joc. Dacă vrem să sperăm la victorie trebuie să ne gândim la jocul colectiv al echipei, nu doar al atacanţilor, şi ceilalţi trebuie să o facă foarte bine”.

Partida FC Voluntari – Farul Constanţa, din cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European U21 va avea loc la Ateneul Român din Bucureşti

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final ale Campionatului European U21, programat între 21 iunie şi 8 iulie...

Pirateria a provocat în ultimii trei ani daune de peste un miliard de euro în Serie A

Directorul executiv al Serie A, Luigi De Siervo, a dezvăluit că pirateria a provocat în ultimii trei ani...

Cristian Săpunaru, suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF. FC U Craiova, amendă de 52.500 de lei

Căpitanul echipei Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal...

Echipa naţională de rugby a României va disputa în noiembrie meciuri test cu Chile, Uruguay şi Samoa

Echipa naţională de rugby a României va disputa trei meciuri test cu Chile, Uruguay şi Samoa în luna...