Fotbal: Hazard dă vina pe operaţia la gleznă pentru declinul său

Data:

Fostul mare fotbalist belgian Eden Hazard a dezvăluit că operaţia la gleznă pe care a suferit-o în martie 2020 este lucrul pe care îl regretă cel mai mult în legătură cu cariera sa, scrie site-ul walfoot.be, scrie Agerpres.

Eden Hazard se simte bine după retragere şi apare la diferite evenimente. După cum se ştie, retragerea lui a fost grăbită de numeroasele accidentări, care l-au făcut să fie rezervă la Real Madrid, echipa viselor sale, unde nu a reuşit niciodată să se impună.

Într-un interviu acordat podcastului Chequeo Var, fostul căpitan al Diavolilor Roşii a vorbit despre cariera pe care a avut-o şi mai ales despre regretele sale.

„Dacă aş putea schimba un singur lucru în trecut, cu siguranţă ar fi operaţia la gleznă pe care am avut-o în martie 2020”, a mărturisit el.

„Când m-am întors la Madrid de la Dallas, tocmai izbucnise Covidul. Am petrecut mai bine de două luni singur acasă, având nevoie de reabilitare, dar fără kinetoterapeut. Dacă aş putea schimba o situaţie din trecutul meu, ar fi aceasta”, a spus belgianul.

Hazard a explicat că îşi suna medicul să vină să-l ajute la reabilitare, în ciuda pandemiei. „Obiectivul meu era să fiu din nou la un nivel înalt. După lockdown, am revenit pe teren, dar glezna mea nu era bine. De fapt, s-a rupt din nou. Situaţia nu se schimbase”, a povestit el. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Dragoș Bolbose, noul vicepreședinte al FR Judo. Marius Vizer ia bătaie din nou de la Cozmin Gușă!

"Astăzi s-au organizat alegeri pentru funcția de vicepreședinte la Federația Română de Judo, fiind convocată Adunarea Generală Ordinară...

Covaliu (COSR): Vrem un wild-card pentru Simona Halep la JO de la Paris

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce...

Hochei pe gheaţă: Corona Braşov, campioană în Erste Liga

Corona Braşov a câştigat în premieră competiţia regională de hochei pe gheaţă Erste Liga, după ce a învins...

Volei feminin: CSO Voluntari, în finala campionatului pentru prima oară

CSO Voluntari 2005 s-a calificat în premieră în finala Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o...