FIFA a început vânzarea biletelor pentru CM 2022 în ordinea solicitărilor

Data:

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a început miercuri vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar, în ordinea solicitărilor, perioadă care se va încheia pe 29 martie, înaintea tragerii la sorţi a grupelor, prevăzută pe 1 aprilie la Doha, transmite EFE, citat de Agerpres.

După ce prima fază de vânzare prin selecţie aleatorie a biletelor s-a încheiat lunea trecută, biletele rămase pentru această primă fază pot fi achiziţionate de pe FIFA.com/tickets până marţi 29 martie.

Conform anunţului FIFA, vor fi disponibile tichete la toate meciurile, cu excepţia partidei inaugurale şi a finalei, şi vor exista locuri individuale pentru anumite meciuri, bilete de echipă, pentru cei care vor să urmărească o selecţionată de la începutul meciurilor din grupă, bilete pentru patru stadioane diferite în zile consecutive.

În acelaşi timp se pot achiziţiona bilete de accesibilitate, pentru a facilita intrarea persoanelor cu dizabilităţi şi mobilitate redusă la facilităţi şi spaţii adaptate.

FIFA reaminteşte că, în conformitate cu politica privind biletele pentru ultimele ediţii ale Cupei Mondiale, pentru Qatar 2022 a fost rezervată o categorie specială de preţuri pentru rezidenţii emiratului, care pot solicita bilete la preţul de 40 riali qatarieni, aproximativ zece euro.

În a doua fază, din aprilie, suporterii vor putea solicita bilete pentru mai mult de un meci pe zi, în faza iniţială a competiţiei, având în vedere caracterul compact şi proximitatea celor opt stadioane.

Rezidenţii din Qatar vor putea folosi cardurile Visa doar ca mijloc de plată, iar fanii internaţionali vor putea face acest lucru cu acest card şi alte carduri de plată acceptate.

Cupa Mondială 2022 oferă spectatorilor care călătoresc în ţară opţiunea de a solicita cardul Hayya (cardul de fan), care va servi şi drept permis de intrare în Qatar.

FIFA a indicat că toţi spectatorii, indiferent dacă sunt rezidenţi în Qatar sau străini, vor avea nevoie de cardul Hayya împreună cu biletul de meci pentru a intra pe stadion şi că înainte de începerea competiţiei vor fi informaţi despre măsurile de securitate legate de Covid-19 pentru participanţi.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: România, antrenament comun cu Franţa şi meciuri test cu SUA şi Canada

Echipa naţională de rugby a României va susţine un antrenament comun cu echipa Franţei, pe 22 iunie, la...

Volei feminin: România, o nouă victorie în Golden League

Naţionala feminină de volei a României a învins echipa Azerbaidjanului cu scorul de 3-0 (25-19, 25-15, 25-10), vineri,...

Tenis: Gabi Boitan, în semifinalele turneului ITF de la Bucureşti

Tenismanul Gabi Adrian Boitan, al doilea favorit, s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Bucureşti, Ioana Cup,...

Fotbal: FC Botoşani se menţine în Superligă

FC Botoşani îşi păstrează locul în Superliga de fotbal a României, după ce a învins-o pe CS Mioveni...