Festivalul Olimpic al Tineretului European 2022: Moise Alexandru Folea, locul 29 la sărituri cu schiurile

Data:

Sportivul român Moise Alexandru Folea s-a clasat pe locul 29, miercuri, în concursul de sărituri cu schiurile, la cea de-a XV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Vuokatti (Finlanda), cu 169,5 puncte (sărituri de 80 şi 76 metri), anunță Agerpres.

Radu Matei Ardelean s-a clasat pe locul 33, cu 87 puncte (79 m), Mircea Ştefan Jipescu a încheiat pe 37, cu 80 puncte (76 m), iar Robert Ştefan Săndulescu a ocupat locul 38, cu 78,5 puncte (77 m).

În competiţia de patinaj artistic, Luiza-Elena Ilie a ocupat locul 27 după programul scurt, cu 31,27 puncte. Programul liber va avea loc joi.

La schi alpin, în slalomul paralel, Emese Toth a ocupat locul 38, Leona Trifu s-a clasat pe 39, Andrei Stănescu a încheiat pe poziţia a 48-a, iar Val Vasile Băran, pe locul 54.

Întrecerile se desfăşoară în perioada 20-25 martie, cu participarea a 28 de sportivi români, care concurează la şapte dintre cele nouă discipline sportive.

Finlanda conduce în clasamentul pe medalii, la finalul zilei de miercuri, cu 5 de aur, 1 de argint şi 1 de bronz, urmată de Italia (3-4-2) şi Suedia (2-2-2).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ministerul Sportului anunţă că 67 de federaţii vor primi finanţare de la buget. FR de Hochei pe Gheaţă, declarată neeligibilă

Ministerul Sportului a anunţat, pe site-ul său oficial, că 67 din cele 68 de federaţiile sportive naţionale care...

LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, căpitanii echipelor pentru All-Star Game

LeBron James (Los Angeles Lakers) şi Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) vor fi căpitanii echipelor pentru All-Star Game, tradiţionalul...

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, după ce...

Echipa lui Cristiano Ronaldo, eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite

Echipa starului portughez Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, a fost eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal, fiind învinsă...