Festivalul Olimpic al Tineretului European 2022: Moise Alexandru Folea, locul 29 la sărituri cu schiurile

Data:

Sportivul român Moise Alexandru Folea s-a clasat pe locul 29, miercuri, în concursul de sărituri cu schiurile, la cea de-a XV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Vuokatti (Finlanda), cu 169,5 puncte (sărituri de 80 şi 76 metri), anunță Agerpres.

Radu Matei Ardelean s-a clasat pe locul 33, cu 87 puncte (79 m), Mircea Ştefan Jipescu a încheiat pe 37, cu 80 puncte (76 m), iar Robert Ştefan Săndulescu a ocupat locul 38, cu 78,5 puncte (77 m).

În competiţia de patinaj artistic, Luiza-Elena Ilie a ocupat locul 27 după programul scurt, cu 31,27 puncte. Programul liber va avea loc joi.

La schi alpin, în slalomul paralel, Emese Toth a ocupat locul 38, Leona Trifu s-a clasat pe 39, Andrei Stănescu a încheiat pe poziţia a 48-a, iar Val Vasile Băran, pe locul 54.

Întrecerile se desfăşoară în perioada 20-25 martie, cu participarea a 28 de sportivi români, care concurează la şapte dintre cele nouă discipline sportive.

Finlanda conduce în clasamentul pe medalii, la finalul zilei de miercuri, cu 5 de aur, 1 de argint şi 1 de bronz, urmată de Italia (3-4-2) şi Suedia (2-2-2).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ciclism: Belgianul Julian Mertens, în comă artificială după un accident la antrenament

În urma unui accident de antrenament petrecut miercuri, ciclistul belgian Julian Mertens (Bingoal WB) a fost plasat în...

Tenis: Meci-maraton la Roland-Garros, la simplu masculin – Altmaier l-a învins pe Sinner în cinci ore şi jumătate

Germanul Daniel Altmaier, locull 79 ATP, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de grand slam de...

Câștigător a două etape în Turul Italiei, ciclistul sloven Jan Polanc se retrage prematur la 31 de ani cu iregularități ale ritmului cardiac

Mulți, mulți sportivi apți fizic pentru efortul competițional au decedat după începerea în decembrie 2020 a campaniei de...

Orădeanul Kiraly Balint, medaliat la Campionatul balcanic de juniori, mort la doar 22 de ani

Tânărul atlet Király Bálint, în vârstă de doar 22 de ani, a încetat din viață, după o luptă...