Festivalul Olimpic al Tineretului European 2022: Moise Alexandru Folea, locul 29 la sărituri cu schiurile

Data:

Sportivul român Moise Alexandru Folea s-a clasat pe locul 29, miercuri, în concursul de sărituri cu schiurile, la cea de-a XV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Vuokatti (Finlanda), cu 169,5 puncte (sărituri de 80 şi 76 metri), anunță Agerpres.

Radu Matei Ardelean s-a clasat pe locul 33, cu 87 puncte (79 m), Mircea Ştefan Jipescu a încheiat pe 37, cu 80 puncte (76 m), iar Robert Ştefan Săndulescu a ocupat locul 38, cu 78,5 puncte (77 m).

În competiţia de patinaj artistic, Luiza-Elena Ilie a ocupat locul 27 după programul scurt, cu 31,27 puncte. Programul liber va avea loc joi.

La schi alpin, în slalomul paralel, Emese Toth a ocupat locul 38, Leona Trifu s-a clasat pe 39, Andrei Stănescu a încheiat pe poziţia a 48-a, iar Val Vasile Băran, pe locul 54.

Întrecerile se desfăşoară în perioada 20-25 martie, cu participarea a 28 de sportivi români, care concurează la şapte dintre cele nouă discipline sportive.

Finlanda conduce în clasamentul pe medalii, la finalul zilei de miercuri, cu 5 de aur, 1 de argint şi 1 de bronz, urmată de Italia (3-4-2) şi Suedia (2-2-2).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: Alin Petrache – Federaţiile irlandeză şi sud-africană au bugete mai mari decât primeşte sportul românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a afirmat, joi, că federaţiile naţionale din Irlanda şi Africa de...

Fotbal: FRF le cere şcolilor să-şi aducă elevii la meciul România – Andorra

Federaţia Română de Fotbal cere şcolilor şi instituţiilor cu activitate juvenilă să organizeze acţiuni prin care să asigure...

Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat fără emoţii cu Minaur, în Liga Naţională

CSM Bucureşti a învins-o fără probleme pe CS Minaur Baia Mare, cu scorul de 29-22, joi seara, în...

Rugby: Zece schimbări în echipa României pentru meciul cu Scoţia, de la Cupa Mondială

Stafful tehnic al echipei României a făcut nu mai puţin de zece schimbări faţă de partida cu Africa...