Crypto.com va fi unul dintre sponsorii CM 2022 din Qatar

Data:

Platforma de criptomonede Crypto.com va fi unul dintre sponsorii Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, un nou semn de influenţă crescândă a monedelor virtuale în fotbal, a anunţat, marţi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA), citată de AFP, potrivit Agerpres.

Grupul cu sediul la Singapore se alătură astfel partenerilor istorici ai instanţei mondiale, între care americanii Coca-Cola şi Visa şi compania germană Adidas, fără însă ca durata şi termenii contractului să fie precizaţi.

Conform FIFA, acest contract de sponsorizare reprezintă „o importantă expunere, în interiorul şi exteriorul stadioanelor celui mai popular eveniment sportiv din lume”, ce va fi organizat în Qatar în perioada 21 noiembrie-18 decembrie.

Fondat în 2016, Crypto.com est deja prezent în sporturile cu motor, în MMA, fotbal, hochei pe gheaţă şi baschet, iar emblematica sală a echipei Los Angeles Lakers (NBA) poartă numele acesteia de la finele anului 2021, în schimbul unei valori estimate la 700 de milioane de dolari.

Parteneriatul semnat cu FIFA accentuează prezenţa criptomonedelor în fotbal, cu capi de afiş precum Lionel Messi, care primeşte o parte din salariul său de la Paris Saint-Germain în jetoane numerice.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ciclism: Belgianul Julian Mertens, în comă artificială după un accident la antrenament

În urma unui accident de antrenament petrecut miercuri, ciclistul belgian Julian Mertens (Bingoal WB) a fost plasat în...

Tenis: Meci-maraton la Roland-Garros, la simplu masculin – Altmaier l-a învins pe Sinner în cinci ore şi jumătate

Germanul Daniel Altmaier, locull 79 ATP, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de grand slam de...

Câștigător a două etape în Turul Italiei, ciclistul sloven Jan Polanc se retrage prematur la 31 de ani cu iregularități ale ritmului cardiac

Mulți, mulți sportivi apți fizic pentru efortul competițional au decedat după începerea în decembrie 2020 a campaniei de...

Orădeanul Kiraly Balint, medaliat la Campionatul balcanic de juniori, mort la doar 22 de ani

Tânărul atlet Király Bálint, în vârstă de doar 22 de ani, a încetat din viață, după o luptă...