Bundesliga: Preşedintele lui VfB Stuttgart părăseşte clubul cu şapte luni înainte de expirarea mandatului

Data:

Preşedintele clubului german de fotbal VfB Stuttgart, Thomas Hitzlsperger, îşi va încheia de comun acord contractul şi va părăsi clubul în această lună, cu şapte luni mai devreme faţă de expirarea mandatului său, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Hitzlsperger, 39 ani, a căzut de acord cu Consiliul consultativ să-şi încheie în martie mandatul care urma să expire pe 31 octombrie.

Înlocuitorul lui Hitzlsperger este Alexander Wehrle, care îşi va începe activitatea de luni 21 martie, o mutare planificată din timp, dar care va fi implementată mai rapid.

Stuttgart traversează un sezon dificil şi ocupă locul 16 în Bundesliga (23 puncte), care duce la barajul de menţinere/promovare, fiind la doar două puncte de zona sigură.

”VfB trebuie să se concentreze deplin şi total pe supravieţuire. O tranziţie uşoară şi profesionistă a poziţiei de preşedinte este acum cel mai bun lucru”, a declarat Hitzlsperger, fost internaţional german care a evoluat la Stuttgart (2005-2010), Lazio, West Ham, Wolfsburg şi Everton.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sindicatele jucătorilor din Anglia şi Franţa atacă FIFA în instanţă pentru Mondialul cluburilor

Sindicatele fotbaliştilor profesionişti englezi (PFA) şi francezi (UNFP) au atacat, joi, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în faţa...

Desemnarea gazdei JO de iarnă din 2030, condiţionată de garanţiile publice ale statului francez

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a condiţionat desemnarea Alpilor francezi ca gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2030...

Premii record de 50 de milioane de lire sterline la ediţia 2024 a turneului de la Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon (1-14 iulie) au anunţat joi premii record de...

EURO 2024: Avancronica meciului de deschidere, Germania – Scoţia

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal - EURO 2024 - va fi cel dintre echipa gazdă,...