Box: Gală întreruptă la Kiev din cauza unei alarme aeriene

Data:

O alertă pentru un atac aerian cu rachete a constrâns publicul şi participanţii la gala de box organizată în capitala Ucrainei, Kiev, să evacueze sala, în plin meci, informează cotidianul L’Equipe, scrie Agerpres.

În cursul meciului dintre Denis Koronev (24 ani, 12 victorii) şi Andrei Şipcenko (42 ani, o victorie, trei înfrângeri), o alertă aeriană a determinat întreruperea confruntării în runda a opta şi ultima, publicul şi participanţii fiind presaţi să părăsească sala şi să refugieze într-o staţie de metrou vecină.

După expirarea alertei, o parte din spectatori a revenit în sală şi a fost anunţată şi decizia, meci nul.

Cel mai aşteptat meci al serii de sâmbătă, pentru titlul WBC Youth Silver la categoria super-uşoară, a fost cel dintre Nazri Rahimov şi columbianul Jorge Moya, încheiat cu victoria ucraineanului prin KO tehnic în runda a doua, în faţa a peste 2.000 de spectatori.

Rahimov (23 ani) şi-a trecut în cont a 14-a victorie din carieră (trei înfrângeri), în timp ce Moya (21 ani) a suferit a cincea înfrângere dintr-un palmares de 15 victorii.

Gala profesionistă de box a fost organizată la Stereo Plaza din Kiev de promotorul ucrainean Vlad Eliseev şi a cuprins 12 meciuri în program.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Dragoș Bolbose, noul vicepreședinte al FR Judo. Marius Vizer ia bătaie din nou de la Cozmin Gușă!

"Astăzi s-au organizat alegeri pentru funcția de vicepreședinte la Federația Română de Judo, fiind convocată Adunarea Generală Ordinară...

Covaliu (COSR): Vrem un wild-card pentru Simona Halep la JO de la Paris

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce...

Hochei pe gheaţă: Corona Braşov, campioană în Erste Liga

Corona Braşov a câştigat în premieră competiţia regională de hochei pe gheaţă Erste Liga, după ce a învins...

Volei feminin: CSO Voluntari, în finala campionatului pentru prima oară

CSO Voluntari 2005 s-a calificat în premieră în finala Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o...