Atletism: Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 de metri, la Mondialele indoor de la Belgrad

Data:

Atleta română Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 m, sâmbătă, la Campionatele Mondiale indoor de la Belgrad, cu timpul de 4 min 09 sec 64/100, anunță Agerpres.

Cursa a fost dominată de alergătoarele din Etiopia, care au ocupat primele trei locuri: Gudaf Tsegay a obţinut aurul (3:57.19), cu un nou record al competiţiei, Axumawit Embaye a luat argintul (4:02.29), iar Hirut Meshesha s-a ales cu bronzul (4:03.39).

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader s-a clasat pe locul 17 în finală, cu 19,60 m. Medalia de aur a revenit brazilianului Darlan Romani, cu 22,53 m (nou record al competiţiei).

În proba de 60 m garduri, Anamaria Nesteriuc a fost înregistrată în serii cu al 20-lea timp (8 sec 13/100), iar în semifinale cu al 18-lea timp (tot 8 sec 13/100), însă a ratat calificarea în finală.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, România va avea reprezentanţi în probele de ştafeta 4×400 m (fac parte din echipă Mihai Sorin Dringo, Denis Simion Toma, Robert Parge, Remus Andrei Niculiţă, Constantin Andonii) şi la săritura în lungime, de Florentina Costina Iuşco.

România participă la Mondialele indoor de la Belgrad cu 11 atleţi: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Selecţionerul Devis Mangia, suspendat de la „cârma” naţionalei Maltei, neagă acuzaţiile de hărţuire sexuală

Antrenorul italian Devis Mangia, suspendat din funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal a Maltei de Federaţia de...

Ana Bogdan a învins-o pe Irina Begu şi s-a calificat în semifinale la Parma

Ana Bogdan (53 WTA, favorită nr. 6) s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Parma (Italia), dotat...

Gabriela Lee s-a oprit în sferturile probei de dublu la Parma

Perechea româno-americană Gabriela Lee/Alycia Parks a fost învinsă de cuplul Ingrid Gamarra Martins (Brazilia)/Nuria Parrizas Diaz (Spania), cu...

Mirel Rădoi: FC Voluntari e o echipă incomodă pentru toată lumea

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a afirmat într-o conferinţă de presă, referitor la adversara de vineri, FC...