Atletism: Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 de metri, la Mondialele indoor de la Belgrad

Data:

Atleta română Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 m, sâmbătă, la Campionatele Mondiale indoor de la Belgrad, cu timpul de 4 min 09 sec 64/100, anunță Agerpres.

Cursa a fost dominată de alergătoarele din Etiopia, care au ocupat primele trei locuri: Gudaf Tsegay a obţinut aurul (3:57.19), cu un nou record al competiţiei, Axumawit Embaye a luat argintul (4:02.29), iar Hirut Meshesha s-a ales cu bronzul (4:03.39).

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader s-a clasat pe locul 17 în finală, cu 19,60 m. Medalia de aur a revenit brazilianului Darlan Romani, cu 22,53 m (nou record al competiţiei).

În proba de 60 m garduri, Anamaria Nesteriuc a fost înregistrată în serii cu al 20-lea timp (8 sec 13/100), iar în semifinale cu al 18-lea timp (tot 8 sec 13/100), însă a ratat calificarea în finală.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, România va avea reprezentanţi în probele de ştafeta 4×400 m (fac parte din echipă Mihai Sorin Dringo, Denis Simion Toma, Robert Parge, Remus Andrei Niculiţă, Constantin Andonii) şi la săritura în lungime, de Florentina Costina Iuşco.

România participă la Mondialele indoor de la Belgrad cu 11 atleţi: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Şah: Marele Maestru Internaţional Florin Gheorghiu – Conducerea comunistă a refuzat propunerea de a fi elevul lui Botvinnik la Moscova

Marele Maestru Internaţional Florin Gheorghiu, a afirmat, marţi, în cadrul Galei "Seniori de Colecţie", că regimul comunist din...

Handbal masculin: Dinamo a învins-o clar pe CSM Constanţa în EHF European League

CS Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSM Constanţa cu scorul de 33-25 (16-11), marţi seara, în deplasare, într-un...

Fotbal: Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2, în Superligă

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 2-2 (1-1), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci...

Fotbal: Antrenorul Giovanni Costantino, demis de la FCU Craiova

Antrenorul italian Giovanni Costantino a fost demis, marţi de la echipa FCU Craiova, după egalul cu Politehnica Iaşi (1-1),...