Atletism: Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 de metri, la Mondialele indoor de la Belgrad

Data:

Atleta română Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 9 în proba de 1.500 m, sâmbătă, la Campionatele Mondiale indoor de la Belgrad, cu timpul de 4 min 09 sec 64/100, anunță Agerpres.

Cursa a fost dominată de alergătoarele din Etiopia, care au ocupat primele trei locuri: Gudaf Tsegay a obţinut aurul (3:57.19), cu un nou record al competiţiei, Axumawit Embaye a luat argintul (4:02.29), iar Hirut Meshesha s-a ales cu bronzul (4:03.39).

La aruncarea greutăţii, Andrei Rareş Toader s-a clasat pe locul 17 în finală, cu 19,60 m. Medalia de aur a revenit brazilianului Darlan Romani, cu 22,53 m (nou record al competiţiei).

În proba de 60 m garduri, Anamaria Nesteriuc a fost înregistrată în serii cu al 20-lea timp (8 sec 13/100), iar în semifinale cu al 18-lea timp (tot 8 sec 13/100), însă a ratat calificarea în finală.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, România va avea reprezentanţi în probele de ştafeta 4×400 m (fac parte din echipă Mihai Sorin Dringo, Denis Simion Toma, Robert Parge, Remus Andrei Niculiţă, Constantin Andonii) şi la săritura în lungime, de Florentina Costina Iuşco.

România participă la Mondialele indoor de la Belgrad cu 11 atleţi: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1.500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Jocurile Paralimpice 2028 vor avea în program aceleaşi 22 de sporturi de la ediţiile 2020 şi 2024

Jocurile Paralimpice din 2028 de la Los Angeles vor avea în program aceleaşi 22 de sporturi de la...

Real Madrid şi Barcelona vor fi adversare în semifinalele Cupei Spaniei

Real Madrid o va întâlni pe marea rivală FC Barcelona în semifinalele Cupei Spaniei, a decis tragerea la...

Papa Francisc: Dopajul este o înşelăciune care diminuează frumuseţea şi distracţia sportului

Papa Francisc a condamnat, în cursul unei audieri cu responsabili ai Federaţiei italiene de volei (FIPAV), "dopajul în...

Campbell Johnstone, primul All Black care şi-a dezvăluit homosexualitatea

Campbell Johnstone, fost pilier al All Blacks, şi-a dezvăluit homosexualitatea la televiziunea neozeelandeză, o premieră pentru selecţionata naţională...