Simona Halep a obținut o victorie dificilă în primul tur la Bad Homburg

Data:

Bad Homburg (Grrmania), dotat cu premii totale de 203.024 euro, după ce a învins-o greu pe Katerina Siniakova (Cehia) cu 4-6, 6-3, 6-4, potrivit Agerpres.

Halep (30 ani, 19 WTA), a patra favorită, a obţinut victoria după două ore şi 18 minute, într-un meci cu destule răsturnări de situaţie.

Halep a avut un debut de meci mai dificil, fiind condusă cu 3-1, apoi a egalat (3-3), iar la 4-5 şi-a pierdut serviciul, Siniakova (26 ani, 63 WTA) câştigând cu 6-4.

Simona Halep a fost condusă cu 3-0 în actul secund, dar a reuşit o revenire spectaculoasă, concretizată în şase ghemuri la rând (6-3). Românca a profitat şi de problemele fizice ale cehoaicei, care a primit îngrijiri medicale de mai multe ori. Halep a început foarte bine actul decisiv, conducând cu 3-0 şi 4-1, dar Siniakova nu a cedat reuşind două break-uri, la 4-2 şi 5-3 pentru Simona. Halep a câştigat şi ea pe serviciul adversarei imediat, însă, încheind meciul cu 6-4.

Românca a încheiat cu 5 aşi şi 8 duble greşeli, în timp ce Siniakova a reuşit 2 aşi şi a comis 6 duble greşeli. Halep a avut un procentaj mai bun la punctele cu primul serviciu, iar Siniakova la punctele cu al doilea serviciu.

Halep are acum 3-1 în meciurile directe cu Siniakova, pe care a mai învins-o în 2018 în finala de la Shenzhen, cu 6-1, 2-6, 6-0, în 2019 în Fed Cup, cu 6-4, 6-0. Singura victorie a cehoaicei a venit în 2017, în optimi la Shenzhen, cu 6-3, 4-6, 7-5.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 3.737 euro şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi contra slovenei Tamara Zidansek (24 ani, 58 WTA), victorioasă cu 2-6, 6-1, 6-4 în faţa belarusei Iulia Gotovka. Acesta va fi primul meci dintre Halep şi Zidansek.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Dieter Hamann crede că Bayern Munchen ar trebui să oferteze antrenori ca Mourinho sau Zidane

Fostul internaţional german Dietmar Hamann consideră că Bayern Munchen ar trebui să vizeze antrenori care au câştigat Liga...

Hochei: NHL – Rezultate pozitive pentru New York Rangers şi Colorado Avalanche în play-off

Echipa New York Rangers a învins la limită formaţia Carolina Hurricanes, cu scorul de 4-3, după prelungiri, într-o...

Tenis: Andy Murray se pregăteşte pentru revenirea în circuit, la turneul ATP de la Geneva

Tenismanul scoţian Andy Murray se pregăteşte să revină în competiţie luna aceasta, la turneul ATP de la Geneva...

F1: Marele Premiu de la Miami, record de audienţă TV pentru Formula 1 în SUA

Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, desfăşurat duminică, a stabilit un record pentru o transmisie televizată...