Barcelona vrea să schimbe din nou gazonul de pe Camp Nou în această vară

Data:

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a decis să înlocuiască actualul gazon de pe arena Camp Nou în această vară, în ciuda faptului că acesta a fost replantat în urmă cu un an, iar acesta ar fi motivul pentru care clubul catalan va permite, contra cost, organizarea unor meciuri de amatori pe terenul său după încheierea oficială a sezonului pe 22 mai, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Responsabilii cu întreţinerea gazonului de la clubul catalan au analizat condiţiile meteorologice, climatice, de sol şi biomecanice înainte de a lua decizia. Lucrările de înlocuire a gazonului vor dura aproximativ o lună, iar noul covor verde al arenei Camp Nou va fi gata pentru debutul sezonului 2022-2023, la jumătatea lunii august.

La fel ca anul trecut, clubul condus de Joan Laporta a aşteptat încheierea sezonului oficial pentru a demara lucrările de înlocuire a peluzei, iar până atunci arena Camp Nou va putea găzdui meciuri de amatori ale fanilor în perioada 6-11 iunie, pentru care vor plăti 300 de euro de persoană.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

„Prima evadare”, maraton ciclistic în Ilfov, pe 19 mai

Mai sunt doar câteva zile în care vă puteți înscrie la maratonul de ciclism cross country ,,Prima evadare”,...

Fotbal: Barajul dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj se va disputa duminică

Barajul din play-out pentru obţinerea dreptului de participare în cupele europene dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj se...

Handbal feminin: CS Rapid, din nou vicecampioană, după ce Gloria Bistriţa a pierdut la Râmnicu Vâlcea

CS Rapid Bucureşti a devenit pentru al doilea sezon la rând vicecampioana României la handbal feminin, după ce...

Fotbal: Italianul Zaniolo, accidentat, s-a retras din lotul Italiei pentru EURO 2024

Nicolo Zaniolo, internaţionalul italian al clubului englez de fotbal Aston Villa, a declarat forfait, miercuri, pentru EURO 2024...