Şumudică (Rapid) – FCSB va fi foarte motivată în derby, va dori să şteargă cu buretele insuccesul cu Rangers

Data:

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că FCSB va fi foarte motivată în derby-ul de duminică pentru că va încerca să şteargă cu buretele înfrângerea cu 4-0 suferită în deplasare cu Glasgow Rangers în Europa League.

„Nu ştiu cât cântăreşte pentru ei rezultatul de aseară (n.r. – înfrângerea cu Glasgow Rangers, scor 4-0, din Europa League), duminică va fi un derby şi cu siguranţă se vor motiva. FCSB este o echipă bună, campioana ţării, a ajuns să joace în grupele Europa League, iar asta înseamnă foarte mult. Iar rezultatul de aseară nu poate decât să îi motiveze înaintea meciului cu noi. Nu ştiu dacă e elocvent meciul cu Rangers pentru că lor le-au lipsit mulţi titulari, aşa că sigur vor avea altă faţă duminică în derby. Vor dori să şteargă cu buretele acel insucces. Sunt ferm convins că adversarii vor schimba echipa, vor apărea jucători noi în primul 11 şi atunci trebuie să fim pregătiţi. Nu e greu să îţi dai seama cu ce echipă va juca FCSB duminică”, a menţionat antrenorul.

„Noi nu am realizat nimic prin victoria cu Farul. Sigur, am câştigat un joc, dar dacă nu înlănţuim rezultate pozitive se uită foarte repede. Nu consider un avantaj faptul că Rapid are multe victorii cu FCSB în ultimul timp. Păi după ultima întâlnire, câştigată cu 4-0, Rapid nu a mai reuşit să obţină nicio victorie mult timp. Este un derby, sunt două echipe din Bucureşti, există o rivalitate pe care o simţim şi noi. O să încerc să le transmit şi jucătorilor străini din lot această rivalitate cu FCSB. Ei trebuie să înţeleagă ce înseamnă un derby Rapid – FCSB”, a adăugat Şumudică.

Tehnicianul susţine că absenţele lui Jakub Hromada, Cristian Săpunaru şi Mattias Kait vor conta în derby-ul de duminică.

„Hromada este suspendat, iar Săpunaru şi Kait sunt indisponibili. Contează lipsa lor, ei fac parte din axul central… deci contează enorm. Dar asta este, ceilalţi care intră trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului”, a precizat Marius Şumudică.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Superligii.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

PSG refuză în continuare să-i achite lui Mbappe suma de 55 milioane euro

Comisia mixtă de apel a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa a cerut din nou clubului PSG să...

Mbappe este ”foarte calm” înainte de El Clasico, asigură antrenorul Ancelottiv

În ciuda problemelor sale extra-sportive, atacantul Kylian Mbappe este "foarte calm" înainte de celebrul Clasico de sâmbătă, contra...

Optsprezece jucători care evoluează în străinătate, convocaţi preliminar pentru meciurile României cu Kosovo şi Cipru

Selecţionerul Mircea Lucescu a anunţat, vineri, pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, lista preliminară cu cei 18 "stranieri"...

NHL – Florida Panthers, victorioasă la Madison Square Garden

Echipa Florida Panthers, deţinătoarea Cupei Stanley, a învins cu scorul de 3-1 formaţia New York Rangers, într-o partidă...