Hansi Flick (FC Barcelona), „mândru” de reacţia elevilor săi în meciul cu Bayern Munchen (4-1)

Data:

Hansi Flick, antrenorul echipei FC Barcelona, s-a declarat „mândru” de modul în care elevii săi au reacţionat în meciul cu Bayern Munchen (4-1), disputat marţi seara în Liga Campionilor la fotbal.

„Sunt mândru de modul în care echipa a revenit după ce a fost egalată. A fost important pentru noi, după al doilea gol, să ne recâştigăm încrederea în felul în care jucăm. De asemenea, trebuie să felicit modul în care am transformat ocaziile. Sunt fericit, pentru că este o echipă tânără şi când lucrurile devin puţin mai grele, dăm dovadă de curaj pentru a reveni şi a continua să jucăm în felul nostru”, a declarat Flick.

„Sunt bucuros să fac parte din această echipă. Nu trebuie să ne gândim la trecut, ci mai degrabă să privim la prezent. Avem o echipă tânără, cu multă calitate, iar astăzi am văzut că echipa este pregătită să joace cu multă intensitate în cele 90 de minute”, a adăugat tehnicianul german.

Flick a amintit că „sezonul este la început şi mai este un drum lung de parcurs”. „Sâmbătă avem un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume (Real Madrid), dar cu această performanţă se pot realiza multe lucruri. Este ceea ce sperăm. Sunt foarte mulţumit de rezultat şi de disponibilitatea echipei de a învăţa”, a adăugat el.

FC Barcelona a învins-o pe Bayern Munchen cu 4-1, printr-o triplă a brazilianului Raphinha şi un gol marcat de polonezul Robert Lewandowski (36). Pentru bavarezi a punctat atacantul englez Harry Kane (18).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Comisia paritară a LFP se va pronunţa vineri în litigiul dintre Mbappe şi PSG

Comisia paritară de recurs a Ligii de fotbal profesionist din Franţa (LFP) se va pronunţa vineri în privinţa...

Fernando Alonso va pilota în Mexic a 400-a sa cursă din Formula 1

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial, va atinge ştacheta de 400 curse în Formula 1, cu prilejul...

Patru arestaţi pentru incitare la ură împotriva brazilianului Vinicius Junior, înaintea derby-ului Madridului

Poliţia spaniolă a arestat patru presupuşi fani ai echipei Atletico Madrid pentru că au lansat o campanie de...

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

Selecţionata României a urcat două trepte, până pe locul 43, în clasamentul mondial al Federaţiei Internaţionale de Fotbal...