Bayern Munchen poate conta pe Musiala în duelul cu Barcelona

Data:

Jamal Musiala, jucător cheie la Bayern Munchen, s-a refăcut după accidentarea de la şold şi este apt de joc pentru duelul cu FC Barcelona, miercuri în Liga Campionilor, dar antrenorul Vincent Kompany nu a dezvăluit dacă va fi titular sau rezervă, scrie DPA.

Musiala a fost indisponibil trei săptămâni, ratând trei meciuri ale lui Bayern şi două ale Germaniei în Liga Naţiunilor.

”Toată lumea ştie cât de important este Jamal pentru noi. Dar nu este vorba doar despre un meci împotriva Barcelonei, dar şi despre următoarele 30-40 de jocuri, a spus Kompany după sosirea lui Bayern în Spania, marţi. Trebuie să găsim un echilibru în volumul de muncă. Fie că va juca ca rezervă sau mai mult, nu vreau să spun mai mult despre asta”.

Joao Palhinha urmează să ia locul lui Aleksandar Pavlovic, care a suferit o fractură de claviculă, la Bayern care se confruntă cu Barcelona condusă de fostul lor antrenor Hansi Flick şi de fostul lor atacant Robert Lewandowski.

Flick a obţinut cu echipa bavareză şase trofee în 2020, inclusiv Liga Campionilor, în urma unei campanii în care a învins Barcelona cu 8-2 în sferturi.

”Hansi nu a fost doar un antrenor la Bayern. El a avut un succes incredibil şi a reprezentat Bayern într-un mod special. Va însemna foarte mult pentru el să joace acum împotriva acestui club. Stilul lui de joc este clar, dar si al meu. Să vedem cine câştigă. Nu fac nicio diferenţă între jocuri şi adversari. Este acum un joc important pentru mine. Vrem să ne testăm împotriva cluburilor de vârf din Europa. Va fi interesant”, a spus Kompany.

Ambele echipe au trei puncte în Liga Campionilor şi vin după victorii în campionat: Bayern a învins cu 4-0 pe Stuttgart şi Barca s-a impus cu 5-1 contra lui Sevilla.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

NHL – Campioana Florida Panthers, umilită pe propriul patinoar

Echipa Minnesota Wild a învins fără drept de apel în deplasare, cu scorul de 5-1, formaţia Florida Panthers,...

F1: Leclerc, la bordul unui avion de luptă Rafale al aviaţiei franceze

Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a participat la un antrenament al aviaţiei militare franceze la bordul unui...

Courtois (Real Madrid), accidentat, va rata ‘El Clasico’

Portarul belgian Thibaut Courtois (Real Madrid) va rata meciul derby al ligii spaniole împotriva lui FC Barcelona de...

Manchester United, una dintre favorite la cucerirea trofeului Europa League, spune Mourinho (Fenerbahce)

Antrenorul echipei Fenerbahce Istanbul, Jose Mourinho, a apreciat miercuri că fostul său club, Manchester United, aflat în dificultate...