Xavi Hernandez, în vizorul lui Manchester United în cazul unei despărţiri de ten Hag

Data:

Xavi Hernandez, fostul antrenor al Barcelonei, a fost contactat de Manchester United, fiind una dintre soluţiile tatonate în cazul unei despărţiri de olandezul Erik ten Hag, scrie ziarul conform Mail Sport.

Intermediarii l-au contactat de două ori pe fostul antrenor catalan în ultimele luni. Xavi, 44 ani, a dirijat Barca între 2021 şi 2024, cu care a câştigat un titlu şi Supercupa Spaniei.

O delegaţie de patru persoane condusă de directorul executiv Omar Berrada a zburat la Barcelona joia trecută, deşi surse de la United spun că o serie de întâlniri la nivel înalt au avut loc recent în capitala catalană, deoarece coproprietarul Sir Jim Ratcliffe a fost acolo pentru a sprijini echipa de navigaţie Ineos Britannia în lupta cu Noua Zeelandă în Cupa Americii.

Asistentul lui ten Hag, Ruud van Nistelrooy, ar fi un intermediar evident pe termen scurt, în timp ce Xavi a precizat, de asemenea, că nu vrea să antreneze din nou în Spania.

Înainte de meciul de joi al lui United cu Fenerbahce, din Europa League, conducerea clubului englez a refuzat să comenteze speculaţiile privind viitorul olandezului ten Hag.

Deşi a câştigat sezonul trecut Cupa Angliei, United nu trece printr-o pasă bună în Premier League, ocupând locul 11 după opt etape.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

NHL – Campioana Florida Panthers, umilită pe propriul patinoar

Echipa Minnesota Wild a învins fără drept de apel în deplasare, cu scorul de 5-1, formaţia Florida Panthers,...

F1: Leclerc, la bordul unui avion de luptă Rafale al aviaţiei franceze

Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a participat la un antrenament al aviaţiei militare franceze la bordul unui...

Courtois (Real Madrid), accidentat, va rata ‘El Clasico’

Portarul belgian Thibaut Courtois (Real Madrid) va rata meciul derby al ligii spaniole împotriva lui FC Barcelona de...

Manchester United, una dintre favorite la cucerirea trofeului Europa League, spune Mourinho (Fenerbahce)

Antrenorul echipei Fenerbahce Istanbul, Jose Mourinho, a apreciat miercuri că fostul său club, Manchester United, aflat în dificultate...