Japonia nu va conta pe Naomi Osaka în Cupa Billie Jean King

Data:

Echipa feminină de tenis a Japoniei nu va conta pe Naomi Osaka la turneul final al Cupei Billie Jean King, care va avea loc la Malaga (Spania), în perioada 13-20 noiembrie, scrie Reuters.

Osaka a anunţat că preferă să se recupereze total după accidentările care au împiedicat-o să joace la turneele cheie din periplul asiatic al WTA şi dă prioritate pregătirii pentru Australian Open 2025.

Tripla campioană de Grand Slam a suferit o accidentare la spate în timpul turneului China Open de la Beijing din această lună, înainte de a sări peste Japan Open de la Tokyo şi Pan Pacific Open tot de la Tokyo.

La Beijing, Osaka a crezut că a suferit o contractură musculară la spate, dar un RMN a dezvăluit că are un disc vertebral afectat şi o leziune la muşchii abdominali.

Osaka s-a luptat să revină în formă după ce s-a întors dintr-o pauză de maternitate la începutul sezonului. Fosta numărul unu mondial este în prezent pe locul 56 în ierarhia WTA.

Recent, jucătoarea japoneză a început colaborarea cu fostul antrenor al lui Serena Williams şi Simona Halep, Patrick Mouratoglou, după ce s-a despărţit de Wim Fissette.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Am încredere în jucătorii mei, spune antrenorul lui PSG, Luis Enrique, înaintea meciului cu Eindhoven

"Sunt multe lucruri de îmbunătăţit, dar sunt foarte optimist" în privinţa PSG, a declarat luni antrenorul parizienilor Luis...

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a anunţat începerea negocierilor pentru prelungirea contractului

Căpitanul echipei engleze de fotbal Liverpool, Virgil van Dijk, a declarat că discuţiile formale privind prelungirea contractului cu...

Roger Federer a fost cel mai mare rival al meu, declară Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care a decis să se retragă din circuitul profesionist la finalul ediţiei din acest...

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi la Guangzhou

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la...