Messi nu exclude o participare la Cupa Mondială din 2026

Data:

Căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, care a condus echipa Albiceleste la cucerirea Cupei Mondiale din Qatar, în 2022, nu a exclus posibilitatea de a juca pentru formaţia antrenată de Lionel Scaloni şi la ediţia din 2026, care va avea loc în SUA, Canada şi Mexic, transmite DPA.

”Încerc să nu mă gândesc prea departe. Mă concentrez să mă bucur de fiecare zi. Când va veni momentul, vom vedea. Nu-mi place să grăbesc lucrurile. Sper că voi putea să joc la acest nivel, pentru că mă face fericit”, a declarat Messi pentru cotidianul spaniol Marca de vineri.

Messi, 37 de ani, a vorbit la o ceremonie special, în care i-a fost decernat un trofeu în semn de recunoştinţă pentru cel mai titrat jucător din istoria fotbalului.

Lionel Messi a sublinia că este mai preocupat să se păstreze în formă, decât să îşi fac griji pentru viitoare recorduri.

”Mă concentrez mai mult pe a mă simţi bine acum, că sunt fericit şi că joc bine. Dacă voi putea juca la Cupa Mondială din 2026 sau nu … vom vedea când va veni timpul”, a afirmat Messi.

Messi a mai spus că nu a venit în Statele Unite pentru a se retrage, el semnând în iulie 2023 cu Inter Miami, după ce evoluase la Paris Saint-Germain.

”Am venit să ajut la construirea a ceva special la acest club. Am fost norocoşi să câştigăm titluri, dar încă avem foame de trofee”, a spus decarul argentinian.

Messi a câştigat Liga Campionilor de patru ori cu FC Barcelona şi a condus echipa catalană la 10 titluri în La Liga între 2005 şi 2021, câştigând prestigiosul trofeu individual ”Balonul de Aur” de opt ori (record). Palmaresul său este completat de titlul mondial câştigat cu Argentina în 2022, precum şi de două trofee Copa America, obţinute în 2022 şi 2024.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Red Bull a făcut modificări la maşină după discuţiile cu FIA

Echipa Red Bull, campioana mondială en titre la Formula 1, a anunţat că a operat modificări la monopostul...

Carlo Ancelotti nu îl simte deloc afectat pe Mbappe referitor la acuzaţia de viol la adresa francezului

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a dat asigurări, vineri, că atacantul francez Kylian Mbappe nu...

Gâlcă (U Craiova) – Am spus mereu că vrem să ne batem la campionat şi trebuie să demonstrăm asta la fiecare meci

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei...

Alexandru Cicâldău (U Craiova) – Voi da totul pe teren la fiecare meci pentru a ne îndeplini obiectivele

Fotbalistul Alexandru Cicâldău a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, în care...