Antrenorul Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu PSG, până în 2027 (Le Parisien)

Data:

Antrenorul spaniol Luis Enrique Martinez se va afla la conducerea echipei de fotbal Paris Saint-Germain până în 2027, după ce şi-a prelungit cu doi ani contractul cu clubul francez, care se încheia la finalul sezonului în curs, a anunţat, joi, cotidianul Le Parisien, citat de EFE.

Potrivit acestor informaţii, pe care clubul le-a confirmat oficial, Enrique ar urma să rămână patru ani la cârma lui PSG, ceea ce l-ar face cel mai longeviv antrenor din perioada conducerii investitorilor qatarieni, după Laurent Blanc, care a supravieţuit trei sezoane.

În primul său an la conducerea clubului, fostul tehnician al Barcelonei a câştigat campionatul, Cupa Franţei şi a condus echipa până în semifinalele Ligii Campionilor.

Luis Enrique, care a preluat banca tehnică în iulie 2023, corespunde perfect noului profil pe care proprietarii qatarieni vor să-l imprime echipei, cu mai puţine vedete, mai multă implicare colectivă şi o identitate de joc recunoscută şi ofensivă.

Sosirea sa la conducerea tehnică a echipei pariziene a coincis cu plecările lui Lionel Messi şi Neymar, iar în primul an a fost nevoit să se ocupe de cazul lui Kylian Mbappe, care a anunţat iniţial că nu-şi va mai activa ultimul an de contract, înainte de a părăsi clubul la finalul sezonului trecut.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Red Bull a făcut modificări la maşină după discuţiile cu FIA

Echipa Red Bull, campioana mondială en titre la Formula 1, a anunţat că a operat modificări la monopostul...

Carlo Ancelotti nu îl simte deloc afectat pe Mbappe referitor la acuzaţia de viol la adresa francezului

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a dat asigurări, vineri, că atacantul francez Kylian Mbappe nu...

Gâlcă (U Craiova) – Am spus mereu că vrem să ne batem la campionat şi trebuie să demonstrăm asta la fiecare meci

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei...

Messi nu exclude o participare la Cupa Mondială din 2026

Căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, care a condus echipa Albiceleste la cucerirea Cupei Mondiale din...